Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Videnstemaer UC SYD Forskning sætter fokus på særlige videnstemaer. Mød vores eksperter. Læs om vores forskning og hvordan du kan bruge den i praksis.
  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Børnenes U-landskalender 2023

Tilbage til kursusoversigten

BEMÆRK

Tilmeldingen er bindende, når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.

Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Børnenes U-landskalender 2023

Michael Larsen
Projektleder hos inVirke

Med Danidas spændende og varierede undervisningsmateriale kan du i år tage dine elever med til Sierra Leone. Gennem film, fotos og opgaver til blandt andet dansk, billedkunst og natur/teknologi lærer I landet og sierra leonerne at kende fra mange forskellige vinkler i børnehøjde. Gennem materialets mange aktiviteter skal I besøge børnene i hovedstaden Freetowns slumområder, i fiskerbyerne langs kysten og i de små landsbyer på landet. Materialet giver også anledning til at arbejde med slaveriets historie.

Mød forfatter Daniel Zimakoff
På kurset får du en god introduktion til Sierra Leone og årets materiale og inspiration til undervisningen. Du kan også møde forfatter Daniel Zimakoff, der fortæller om tilblivelsen af årets elevhistorie.

Materialet til Børnenes U-landskalender kan I både arbejde med analogt og digitalt. Det giver dig mulighed for at tilrettelægge et spændende forløb, der kan strække sig i et par dage eller en hele uge. Der er også eksempler på, at skoler bruger undervisningsmaterialets aktiviteter i helt op til seks uger med inddragelse af en lang række fag i indskolingen.

Materialet indeholder flotte bøger, digitale aktiviteter og masser af opgaver med kreativitet, bevægelse og faglig fordybelse. Det er også oplagt at bruge materialet, hvis I arbejder med FN’s 17 verdensmål på skolen.

Få gratis bøger med hjem
Alle deltagere på kurset får en gratis elevbog og en lærervejledning med hjem. Hele klassesæt med 30 elevbøger og 2 lærervejledninger kan forudbestilles på u-landskalender.dk fra omkring 1. maj 2023.

Målgruppe: Indskoling og mellemtrin

Sted: Campus Haderslev
Dato: 10-10-2023 kl. 13.00-16.00
Tilmeldingsfrist: 12-09-2023

[ TILMELD / ANSØG ]

Pris: 375,-

Tilmelding via nemStudie

Vi håndterer nu tilmeldinger via nemStudie.dk. Når du tilmelder dig - [ TILMELD / ANSØG ] - føres du derfor til nemStudie, hvor du skal logge ind og "ansøge" om optagelse på kurset.

Spørgsmål?

Kontakt kursussekretariatet

Kursussekretær
Pernille Viuff

psvi@ucsyd.dk I 7266 3312