Internationalt Netværk

25.08.17

Invitation til internationale koordinatorer

NETVÆRK FOR INTERNATIONALE KOORDINATORER I DE KOMMUNALE SKOLEFORVALTNINGER

CFU UC SYD og CFU University College Lillebælt har etableret et netværk for internationale koordinatorer i de kommunale skoleforvaltninger. Netværket samles 2 gange om året.

Som international koordinator er det vigtigt at være opdateret på rammerne for det internationale arbejde og tilbuddene til kommuner og skoler, der er aktive i det internationale samarbejde.

OPLÆG, IDÉUDVEKLING MV.
Kom og hør gode kolleger og samarbejdspartnere i det internationale skolearbejde fortælle om deres erfaringer og idéer. Få adgang til et forum, der er interesseret i at høre om dine og din kommunes erfaringer og gode idéer.

CFU's internationale konsulenter faciliterer netværket og sørger bl.a. for at invitere relevante samarbejdspartnere til at holde oplæg om aktuelle temaer.

På møderne bliver der desuden mulighed for at præsentere projekter og blive opdateret på EU-programmer, ansøgningsfrister mv. Og ikke mindst bliver der plads til udveksle erfaringer og gode idéer.

MØDER I SKOLEÅRET 2017-18
Netværket mødes 2 gange om året. I år først på Holluf Pile Skole i Odense og dernæst hos CFU i Vejle. Rent praktisk tilmelder man sig til det enkelte møde.

Det første møde i 2017 bliver afholdt den 26. september 2017 - næste møde er torsdag den 12. april 2018 kl. 12-16 - Gå til tilmelding

Temaer for det kommende netværksmøde på Holluf Pile Skole:

  • Netværk i kommuner
  • Best practice, Holluf Pile Skole
  • Updates Erasmus + og Nordplus
  • Foreningerne Nordens Forbund
  • Updates eTwinning

Læs mere om mødet her: Folder til print

Evt. spørgsmål kan stiles til pædagogisk konsulent Lise Fenger Poulsen - mobil 7266 3325

 

 

Kommentarer