Bliv klar til prøverne i engelsk

Hvordan planlægger man sin engelskundervisning mest hensigtsmæssigt op til afgangsprøven? Hvilke regler gælder? Hvordan bearbejdes og aktiveres ordforrådet inden for de pågældende emner mest hensigtsmæssigt, så alle elever både er motiverede og føler sig godt klædt på til eksamen?

På kurset vil du blive præsenteret for og få repeteret de regler og anbefalinger, der gælder i forbindelser med den mundtlige prøve i engelsk, men hovedvægten vil være på inspiration til spændende undervisning til din klasse.

Med udgangspunkt i nye og relevante temaer, vil du få konkrete eksempler på målstyrede forløb frisk fra læringsplatformen med dertil egnede prøveoplæg, som lever op til de nuværende krav for tekstopgivelser.

Der vil også være plads til hands-on aktiviteter, fx prøve øvelser og lege, der styrker ordforrådet og fremmer samtalen, vurdere skriftlige opgaver samt almindelig erfaringsudveksling i løbet af kurset.

NB: Kurset foregår over to eftermiddage!

Målgruppe: Nye engelsklærere i udskolingen eller lærere, der gerne vil have en ny inspiration til prøverne i engelsk

Tid og sted:
Haderslev d. 27. september 2017 fra kl. 13-16 samt d. 4. oktober 2017 fra kl. 13-16

Pris:
Kr. 1.100,-

Kurset gennemføres - Der er stadigvæk ledige pladser.

Tilmeld dig her

Siden er redigeret 18.09.2017 

Kontakt

Lise Fenger Poulsen

Pædagogisk konsulent
lfpo@ucsyd.dk
mobil 7266 3325

Nyheder

08.09.2017

CFU e-bøger fungerer sammen med læseværktøjer

Mange har efterspurgt oplæsning fra vores e-bøger, så svage læsere kan være med når man på klassen læser en e-bog.[mere]

29.06.2017

Endnu nemmere at låne materialesæt hos CFU

Konkrete materialer til dit fag, temakasser, forfatterlæsning, værkstedskasser, der understøtter dine undervisningsforløb.[mere]

10.03.2017

Ny app fra CFU - ebogCFU

Du kan hente CFUs ebogs app til Android, iPad og Iphone[mere]

Links