Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Kulturtilbud

MED SKOLEN I BIOGRAFEN

Med Skolen i Biografen - Onlinebestilling

Sæson synlig fra den 17. juni på mitCFU.dk – onlinebestilling på mitCFU muligt fra 27. juni kl. 9.00. Der er lukket for booking fra d. 29. august - 7. september hvor der gøres status. I tilfælde af for få tilmeldinger og omrokeringer kontaktes de involverede. Fra d. 8. september er der igen åbent for booking.

MED SKOLEN I BIOGRAFEN - Skoleåret 2022-2023

Filmtilbuddet henvender sig til alle klassetrin (0. klasse til ungdomsuddannelserne) og kan bruges i flere fag. Det bedste udbytte af filmene får eleverne ved at være forberedt hjemmefra.

Spilleplanen omfatter ti nye film, hvortil der er udarbejdet undervisningsmateriale, der kan hentes gratis på Filminstituttets hjemmeside filmcentralen.dk/MSIB.

I år tilbyder vi igen kortfilmpakke fra Odense International Film Festival OFF målrettet 8.-10 kl., gymnasiet og ungdomsuddannelserne og med fokus på unge og det spirende voksenliv. 

Rigtig god fornøjelse ude i biograferne!

 


 

Informationer til Vejen Kommune

Bookinger til Brørup og Rødding biograf skal ikke ske online.  Skolebibliotekaren på de kommunale skoler udleverer en tilmeldingsblanket og indsamler alle bestillinger fra skolens lærere. Den samlede bestilling sender skolebibliotekaren til Christina Rotbøll, der koordinerer transporten hertil.

Alle andre institutioner/skoler (fri- og privatskoler, efterskoler, VUC, ungdomsuddannelser mv.) i Vejen Kommune bedes udfylde 

og maile blanketten til mbch@ucsyd.dk.

Tilmeldinger til forestillingerne i Vejen Kommune får endelig besked om film, tidspunkt og transport fra Christina Rotbøll omkring uge 40 (for film i uge 43/44) og omkring uge 3 (for film i uge 8/9). 


 

Med Skolen I Biografen er et tilbud om at flytte undervisningen fra klasseværelset til biografsalen. Ordningen er et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut, danske filmudlejere, tilmeldte kommuner, lokale biografer og Center for Undervisningsmidler.

I skoleåret 2022-2023 støttes ordningen med midler fra kommunerne i Haderslev, Sønderborg, Tønder, Varde, Vejen og Aabenraa Kommune.