Gå til hovedindhold

CFU

Center for Undervisningsmidler

Pædagogisk Læringscenter

- inspiration til dig og dit PLC
01

Kompetenceudvikling, vejledning og sparring til dit PLC

Skolens læringsvejledere har med den nye bekendtgørelse for PLC fået en lang række særlige opgaver og nye udfordringer i folkeskolen.

Som kontaktperson på CFU til skolernes læringscentre arbejder jeg med områderne PLC, Læringsmålstyret undervisning, IT og IT-didaktik, Læreprocesser og Læremiddelvurdering.

Har du brug for kompetenceudvikling, vejledning og sparring til dit PLC, deltager jeg gerne i vejledningsforløb og oplæg for skoler/kommuner. Det kan f.eks. være:

 • At iværksætte tiltag som styrker læringscentrets samarbejde med kolleger og ledelse på skolen.
 • At kompetenceudvikle vejledere på PLC.
 • At styrke det interne teamsamarbejde i læringscentret.
 • At udvikle medarbejdernes kompetencer i rollen som vejledere.

Kontakt mig for en aftale.

02

Kurser og arrangementer

Kurser for PLC medarbejdere

Temadage, netværksarrangementer, årsplanlægningsdage, konferencer og inspirationseftermiddage. Viften på tilbud som Center for Undervisningsmidler arrangerer er bred.

Du vil altid kunne finde en oversigt over vores kurser og arrangementer i online-kataloget.

 

CFU Flyt kurset hjem på skolen

En del af kurserne kan med fordel rekvireres til gennemførelse hjemme hos jer selv, hvis I kan samle et tilstrækkeligt deltagerantal. Derved spares medarbejdernes transport og køretid. De kan også tilpasses, så de understøtter lige præcis jeres kompetence- og skoleudviklingsplaner.

Vi står til rådighed som samarbejdspartner for såvel kommuner, skoler, som teams, når det gælder særligt tilrettelagte forløb og skræddersyede temadage, pædagogiske arrangementer, udviklingsprojekter, målrettede kursusforløb m.m. i tæt samarbejde med jer. Ring eller skriv til Souschef Tina Kolding.

03

CFU konsulenten

Steen Juhl Møller

Steen Juhl Møller

Pædagogisk konsulent

04

Kontakt CFU

CFU's åbningstider

Alle skoledage:

 • Mandag - Torsdag: 8:00-16:00
 • Fredag: 8:00-13:00

Besøg os i informationssamlingen, hvor vi har et eksemplar af næsten alle de boglige læremidler, du kan købe fra forlagene. Hvis du vil, kan du låne et eksemplar med hjem. Du kan også se et eksemplar af mange af de læremider, du kan låne i klassesæt.

  Informationssamlingen er åben alle skoledage og du er meget velkommen til at besøge os i vores åbningstid.

  Du finder os i både Esbjerg og Haderslev på følgende adresser:

  • Degnevej 16, 6705 Esbjerg Ø
  • Lembckesvej 7, 6100 Haderslev

   

  Udlånssamlingen

  Få hjælp til dit lån

  Lån læremidler til din undervisning i mitCFU og få dem bragt ud til dig på skolen. I vores udlånssamling har vi mange forskellige typer læremider, som spænder over fysiske læremidler i klassesæt til e-bøger og tv-udsendelser fra CFU Film & TV.

  Vi hjælper dig med alt omkring dit lån af læremidler på CFU: Har du ikke fået leveret, det du har bestilt, eller har du brug for hjælp til at forlænge et lån, så kontakt os. Vi kan også hjælpe, hvis du ønsker at tegne abonnement på CFU Film& TV, hvis du har problemer med dit lån af e-bøger eller streaming af tv-udsendelser.