Med Skolen I Biografen

Der er stadig ledige pladser til nogle forestillinger.  Onlinebestilling her

Reservationer foretaget inden den 28.8, har modtaget ’Adgangsbilletter’ pr. mail i dagene 7. - 11.9 (tjek evt. også dit spamfilter, hvis ikke den ligger i indbakken).  Har du derfor endnu intet hørt fra os, bedes du kontakte CFU, Mai Borup Uhre, mbch@ucsyd.dk eller 7266 5822.

 

Velkommen til Med Skolen I Biografen 2017-2018 - et tilbud om at flytte undervisningen fra klasseværelset til biografsalen. Ordningen er et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut, danske filmudlejere, tilmeldte kommuner, lokale biografer og Center for Undervisningsmidler, UC SYD.
Ordningen støttes med midler fra kommunerne i Haderslev, Sønderborg, Tønder, Varde og Vejen og Den Børnekulturelle Rygsæk i Aabenraa Kommune.

Filmtilbuddet henvender sig til alle klassetrin. Det bedste udbytte af filmene får eleverne ved at være forberedt hjemmefra. Derfor anbefaler vi, at man på skolen arbejder med det undervisningsmateriale, som er udarbejdet til hver film. Materialet er gratis og kan downloades på Det Danske Filminstituts hjemmeside: www.filmcentralen.dk/MSIB.

Rigtig god fornøjelse ude i biograferne!

Birgitte Boelt, Kulturformidler
Mai Borup Uhre, projektsekretær
_____________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________________
Informationer til Vejen Kommune:

Bookinger til Brørup og Rødding biograf skal ikke ske online.  Skolebibliotekaren på de kommunale skoler udleverer en tilmeldingsblanket og indsamler alle bestillinger fra skolens lærere. Den samlede bestilling sender skolebibliotekaren til Leif Bolvig, der koordinerer transporten hertil.  
 
Alle andre institutioner/skoler (fri- og privatskoler, efterskoler, VUC, ungdomsuddannelser mv.) i Vejen Kommune bedes udfylde denne tilmeldingsblanket til uge 43-44 - denne tilmeldingsblanket til uge 8-9 og maile til mbch@ucsyd.dk.
 
Tilmeldinger til forestillingerne i Vejen Kommune får endelig besked om film, tidspunkt og transport fra Leif Bolvig i uge 40 vedr. filmene i uge 43 og 44 og i uge 3 for filmene i uge 8 og 9.

Siden er redigeret 11.09.2017