Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

Efter- og videreuddannelse

Diplom- og akademiuddannelser, fagmoduler, kurser og temadage

Forebyggelse, klassificering og behandling af tryksår (seminar)

Få opdaterede, specialiserede kompetencer til at vurdere, behandle og forebygge forskellige onkologiske sår og tryksår i din daglige praksis  

Tryksår og onkologiske sår kræver en stor faglig viden og kompetencer til at iværksætte de rette handlinger og behandling. Det får du på dette kursus, hvor du blandt andet får gennemgået fysiologi og epidemiologi af nogle af landets førende eksperter inden for tryksår. 

Din undervisning på kurset består af en kombination af teoretiske oplæg, gruppearbejde og workshops. Du vil få udviklet en kombination af teoretisk forståelse og praktiske færdigheder. Der er samtidig fokus på erfaringsudveksling og dannelse af netværk for at styrke det faglige niveau og videndelingen inden for sårbehandling.  

Det får du indsigt i på dette kursus:  

  • Hvordan du forebygger og behandler tryksår i din praksis som sundhedsprofessionel. 
  • De strategier, du kan anvende for at få det bedste samarbejde i arbejdet med patienter med onkologiske sår og andre palliative behov samt patienter i risiko for eller i besiddelse af tryksår. 
  • Opdatér din faglige indsigt i fysiologi og epidemiologi og styrk dermed dine handlekompetencer i forhold til behandling og forebyggelse af tryksår. 

Kurset udbydes som et af vores Kurser i sundhed og psykiatri.

Hvem henvender kurset sig til? 

Kurset er for dig, der arbejder som sundhedsprofessionel og selvstændigt behandler patienter med tryksår i kommuner, sygehusafsnit, ambulatorier, skadestuer, lægepraksis o.lign. 

De vigtige detaljer

På nedenstående side finder du alt, hvad du skal vide om til- og afmelding til vores efter- og videreuddannelsesmoduler, samt eksamener og udgifter. 

Er du interesseret i at få op til 10.000 kr. årligt til videreuddannelse? Så læs mere her.

Tilmeld dig her

Forebyggelse, klassificering og behandling af tryksår (seminar)

Nedenfor kan du se hvor og hvornår, vi udbyder modulet. Tryk på + for mere information