Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Efter- og videreuddannelse
 • Forskning

Digital diplomuddannelse i skat

UC SYD Efter- og videreuddannelse

Bliv specialist i skat og styrk dine skattemæssige kompetencer.

 • Få ny viden og kompetence til at styrke det skattefaglige område.
 • Udvikl dine evner til at løse praksisnære og komplekse opgaver i skat.
 • Styrk dine digitale kompetencer med konkrete IT-værktøjer

Har du brug for nye kompetencer inden for det skattefaglige område? 

Digital diplomuddannelse i skat er opbygget af uafhængige moduler, som du selv sammensætter efter dine interesser og behov. På den måde kan du selv tilpasse dit faglige spor, så du får det professionelle løft, som du selv ønsker og har behov for.

Det er ingen hemmelighed, at skat er komplekst, og derfor er både en holistisk forståelse samt faglig specialisering nødvendig for at arbejde med de komplekse problemstillinger. Med Digital diplom i skat får du videregående kompetencer inden for varetagelsen af skattemæssige funktioner, og du vil samtidig lære at løse specifikke problemstillinger i forhold til den specialisering, som du har valgt. 

Efter endt uddannelse vil du være kvalificeret til selvstændigt at kunne identificere og vurdere skattefaglige problemstillinger, løse praksisnære og komplekse opgaver samt varetage specialistfunktioner inden for det skattefaglige område.

Fakta om uddannelsen

 • Type : Diplomuddannelse
 • ECTS : 60
 • Økonomi : Egenbetaling med mulighed for støtte
 • Varighed : .
 • Adgangskrav : .
 • Beliggenhed : Du studerer digitalt, men har også enkelte fremmødedage på UC SYD Kolding

På uddannelsen vil der være en introduktionsdag, hvor du vil lære om de forskellige IT-værktøjer, som bliver anvendt på de digitale moduler. Derfor anbefaler vi at deltage på dagen.

Du vil på uddannelsen have studiedage fra 9-15, hvor du vil skulle deltage i møder i det digitale undervisningsrum via Adobe Connect. Du vil blive introduceret til Adobe Connect på introduktionsdagen.

Sådan er Digital diplom i skat sammensat

Uddannelsen består af fire obligatoriske moduler, fem valgfrie moduler og ét afgangsprojekt som tilsammen klæder dig fagligt på til at varetage specialistfunktioner inden for det skattefaglige område.

De obligatoriske moduler på UC SYD giver dig kompetencer til at identificere og vurdere skattefaglige problemstillinger, løse praksisnære og komplekse opgaver.

De valgfrie moduler giver dig mulighed for at specialisere dig i forhold til en bestemt funktion eller fagområde indenfor skat, f.eks. moms, afgifter eller lignende.

Sådan tilmelder du dig

Som studerende på Digital diplomuddannelse i SKAT tilmelder du dig ikke en hel uddannelse på én gang. Du tilmelder dig derimod løbende modulerne i det tempo, der passer dig. Er du ny studerende, skal du ved første tilmelding til et modul vedhæfte dokumentation for adgangsgivende uddannelse og erhvervserfaring.

Obligatoriske moduler

Juridisk metode

Valgfrie moduler

Skat - Udland

Har du nogle spørgsmål?

Helle Kornum

Studieadministrativ medarbejder

Helle Kornum (HKOR)

Anne Maria Rønholt

Studievejleder

Anne Maria Rønholt (AMRO)

Er du i tvivl, om du skal vælge en akademi- eller en diplomuddannelse? Har du brug for en individuel kompetencevurdering? Eller har du spørgsmål til tilmeldingsfrister, optagelseskrav, dokumentation, SVU eller ECTS? Så kontakt vores studievejleder.