Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Kl. 12.30-14

Campus Haderslev: Lokale C124

Hvordan kan man holde kostbudgettet i ro, hvis man skal lave mad efter de nye bæredygtige kostråd?

Om arrangementet

Uffe Keldgaard Truelsen – kok mm -holder 1 times oplæg og derefter 30 min dialog omkring emnet:

Kan man være bæredygtig i køkkenet uden det koste ekstra?

Uffe Keldgaard Truelsen startede ”Køkkenkultur” og arbejder nu med køkkenudvikling, foredrag, supervision, undervisningsforløb, workshop, teambuilding, podcast + det løse. Han  arbejder gennem humor, en bred faglighed, en pragmatisk tilgang til måltidet og på at formidle alle de aspekter, der skal til for at servere et måltid, der er godt for mennesker, og som samtidigt kan bidrage til den bæredygtige omstilling.  

Hvem er arrangementet særligt interessant for?

Alle interesserede

Praktiske informationer

Tid: 16. september kl. 12.30-14
Sted: Campus Haderslev, lokale C124