Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom-, akademi- eller masterniveau
  • Skræddersyede forløb For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Find os Adresser og kontaktoplysninger - du finder det hele her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Konference

Dialogisk netværksmøde

Familierådgivning og inddragende netværkssamarbejde

Kom med på konference i Kolding den 24. april 2018​

Udbyder: Konference

Hvornår: 24. april 2018, kl. 10.00 - 15.00

Tilmeldingsfrist: 01. april 2018

Lokation: UC SYD Campus Kolding, Dyrehavevej 116, 6000 Kolding

Læs mere og tilmeld dig

Familierådslagning og netværkssamarbejde har – af mange forskellige grunde – fået vind i sejlene igen og der eksperimenteres, holdes fast og udvikles indenfor fx den oprindelige familierådslagningsmodel.

På den Nordiske familierådslagningskonference i Malmø november 2017, samledes flere af de danske deltagere og talte om behovet for at mødes i et fagligt netværk. Konferencen og det at mødes var så fagligt givende, at vi oplevede et behov for, at socialrådgivere, samordnere, kommunale ledere, NGO’er, konsulenter og forskere, der er involveret i familierådslagning og netværkssamarbejde kunne mødes og dele erfaringer og viden på tværs af både professions og kommunegrænser. Det er nu muligt og vi håber, at kunne arrangere flere netværksmøder ind til næste nordiske konference den 12-13. september 2019 i Horsens.

UC Syd er i øjeblikket involveret i tre forskningsprojekter på området, der bl.a. har fokus på ’den gode’ familierådslagning og netværksinddragelse i Kolding, Varde og Faaborg-Midtfyn kommuner. Vi skulle alligevel mødes og drøfte forskningens foreløbige resultater, og har så valgt sammen med konsulenterne Lis Helbo og Mette Konstantin at udvide og åbne dette dialogiske netværksmøde for alle interesserede i Danmark. UC Syd’s øvrige to forskningsprojekter vedrører henholdsvis familierådslagning i Esbjerg og danske kommuners udfordringer i forbindelse med netværksanbringelse.

Det praktiske

Konferencen afvikles den 24. april 2018​ på UC SYD, Campus Kolding, Dyrehavevej 116, 6000 Kolding. Konferencen er gratis men kræver tilmelding.

Se programmet og tilmeld dig her.