Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Efter- og videreuddannelse
 • Forskning
 • Om UC SYD
 • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom-, akademi- eller masterniveau
 • Skræddersyede forløb For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

 • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
 • Find os Adresser og kontaktoplysninger - du finder det hele her.
 • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
 • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Webinar

Forandringsprojekt

Webinar: Få mere værdi ud af dit forandringsprojekt

Sikr et vellykket forandringsprojekt med projektmodellen. 

Udbyder: Webinar

Hvornår: 11. maj 2021, kl. 10.00 - 11.00

Tilmeldingsfrist: 09. maj 2021

Lokation: Online

Tilmeld dig her

Står du over for et forandringsprojekt, eller er du allerede i gang med et? Har du styr på, hvordan du får størst mulig værdi af et forandringsprojekt - og får fat i alle gevinsterne, når du implementerer dets nye tiltag og forandringer?

Kom med på webinar den 11. maj fra kl. 10-11 og lær om mulighederne i dit forandringsprojekt. Du bliver også introduceret til en projektmodul, der er målrettet til at hjælpe dig med at realisere gevinsterne i dit projekt.

På webinariet får du: 

 • et kort overblik over centrale begreber i forandringsforståelser og tilgange til forandringsledelse
 • fokus på, hvilke muligheder forandringstiltag indeholder, når du gennemfører dem i projektformer
 • en projektmodel, der handler om at realisere gevinster i projekter, hvor forandring og ændring af adfærd spiller en central rolle.

Hvilken forskel kan gevinstrealisering gøre for dig?

Det handler om at få mere værdi ud af dine forandringsprojekter - især ved, at du skaber mere værdi for dine interessenter, kunder, brugere eller borgere og derved opnå gevinst for organisationen. 

Eksempelvis kan en forandring I jeres organisering og adfærd medføre 25% færre klager i kundeservice, hvilket I umiddelbart kan omsætte i en reducering af bemandingen i servicen. Det kan enten betyde en økonomisk besparelse i driften, eller I kan allokere de frigjorte ressourcer et andet sted i organisationen, hvor der er brug for at opgradere kapaciteten.

Vi ser derfor gevinstrealisering som en metode, der er værd at se nærmere på, så det kan blive en fast bestanddel i værktøjskassen, når du arbejder med forandringsprojekter.

Kort om projektmodellen 

Modellen giver dig både nogle konkrete værktøjer og også perspektiver på, hvordan du forandrer gennem projekter – bl.a. ved at pege på en række tilgange til forandringer og forslag til, hvordan du leder forandringer i og gennem projekter.

Både værktøjerne og forslagene til dig som leder af forandringsprojekter, vil du kunne bruge umiddelbart i din aktuelle planlægning, eller når du gennemfører forandringstiltag. 

Om oplægsholderen

Oplægsholder er konsulent Rolf Kuessner. Han har gennem mange år har undervist på Diplomuddannelsen i ledelse på UC SYD – bl.a. i forandringsledelse. 

Praktiske informationer

Tilmeldingsfrist

Du skal tilmelde dig senest søndag den 9. maj kl. 23:59.

Tilmeld dig her

Hvem er webinaret for?

Webinariet er henvendt til dig, der er leder eller interesseret i forandringsledelse og som ønsker at få et kort indblik i, hvordan projekter kan bidrage til forandringer i forskellige organisatoriske sammenhænge.

Pris

Det er gratis at deltage på webinaret. 

Varighed

Webinariet består af 45 minutters oplæg og 15 minutter til spørgsmål og diskussion.

Efter webinariet får du tilsendt oplægget og et link til en podcast om forandringer gennem projekter og gevinstrealisering.

Om UC SYD Efter- og videreuddannelse

UC SYD er regionens største vidensinstitution. Det giver os den nødvendige power til at skabe hvert eneste videreuddannelsestilbud på et solidt fundament af forskning og praksisnær faglighed.

Du vil derfor opleve, at du efter en akademi- eller diplomuddannelse hos UC SYD Efter- og videreuddannelse er vokset fagligt. At du er blevet udfordret og inspireret. At du har bevæget dig. Både som menneske og ressource.