Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

16. september kl. 9.30-10.30

Campus Kolding: Lokale 2.34

Madspild, bæredygtighed og frivillighed ved Iben Fog

Om arrangementet

Oplægget omhandler, hvordan den frivilligdrevet Kolding-baseret madspildsorganisation takler madspild og samtidig have fokus på socialbæredygtighed og benytte design metoder i organisationen.

Organisationen er drevet af unge i Kolding der har tilknytning til flere af de videregående uddannelsesintuitioner der har en passion for at skabe fokus på madspild ved at skabe sociale arrangementer og initiativer, tværgående samarbejde mellem studerende, intern kompetenceudvikling og samarbejde med eksterne aktører og andre NGO’er. 

Ved at deltage i oplægget vil du få en indsigt i madspildsproblematikken og hvordan Food Reformers takler udfordringen lokal, høre om organisationen model for hvordan de arbejder med socialbæredygtighed og hvordan design metoder er en essentiel del i organisationen.

Desuden kommer der nogle konkrete bud på hvordan man som forbruger kan være med til at takle madspild og snakke om det nyeste projekt, FællesSkabet Kolding, som er et køleskab med overskudsmad drevet af de unge frivillige fra Food Reformers.

Ved Iben Fog, Forperson ved Food Reformers og bæredygtighedkoordinator (https://www.ibenfog.com/food-re-formers)

Hvem er arrangementet særligt interessant for?

Alle er velkomne

Praktiske informationer

Tid: 16. september kl. 9.30-10.30
Sted: Campus Kolding, lokale 2.34