Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning

Anne Gregersen (ATGR)

Anne Gregersen

Anne Gregersen

Faglig leder, Videreuddannelsen - Videreuddannelsen

Telefon: 7266 5242
E-mail: atgr@ucsyd.dk

Anne er faglig leder for videreuddannelsen inden for ledelse. Det gælder både videreuddannelse for nuværende og kommende ledere i offentlige og private organisationer.

Anne er uddannet Cand.negot og proceskonsulent. Hun har arbejdet med ledelse, HR, proces- og projektledelse, forandringsledelse, teamledelse og ledelsesrådgivning igennem de seneste ti år.

Anne har arbejdet i regionale, statslige og private organisationer i Danmark og ved en international virksomhed i Bruxelles.

I UC SYD Videreuddannelse arbejder Anne med at tilrettelægge og koordinere kursus, uddannelses- og kompetenceudviklingsforløb til udvikling af offentlige og private ledere og deres organisationer. Hun arbejder også med afklaringsforløb for før-ledere og underviser på Diplomuddannelsen i ledelse.

Faglige netværk

For at holde sig opdateret om udviklingen på ledelsesområdet, deltager Anne bl.a. i forskellige faglige netværk som

  • Landsudvalget for Diplomuddannelsen i ledelse, Fællesudvalget
  • UC SYD's Advisory Board for Diplomuddannelsen i ledelse
  • UC SYD's ledernetværk for Videreuddannelse

Jeg er optaget af ledelse; hvordan bliver jeg selv en bedre leder? Hvordan kan jeg medvirke til at ledere og deres organisationer oplever det er investeringen værd at udvikle sig? Og hvordan løfter vi sammen vores organisationer ind i en fremtid, der er bæredygtig på alle bundlinjer?

Anne Gregersen

Faglig leder