Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Christian Pfeiffer Jensen (CPJE)

Christian Pfeiffer Jensen

Christian Pfeiffer Jensen

Timelærer - Videreuddannelsen

Christian Pfeiffer Jensen er oprindeligt uddannet cand.merc. i Strategi og Ledelse og har også taget en Diplom i Erhvervspædagogik. Han har været lektor siden 2018.

Christian har 10 års erfaring som projektleder og leder i en lang række private danske og internationale virksomheder og har de seneste 11 år arbejdet som konsulent og underviser indenfor ledelse og projektledelse. 

E-mail: cpje@ucsyd.dk
By: Haderslev

Kompetenceudvikling som det stærkeste redskab til organisationsudvikling

Christian er især optaget af det personlige lederskab og projektledelse – to områder som han har arbejdet meget med som konsulent. På UC SYD underviser Christian på Diplom i ledelse og Diplom i projektledelse.

At udvikle mennesker og skabe resultater er to sider af samme mønt og Christian ser det at udvikle kompetencer som det stærkeste redskab til organisationsudvikling.

Erhvervsmæssig baggrund

Christian har stor erfaring med at etablere projekter og igangsætte forandringer. Og med en coachuddannelse i baggagen har han også coachet og sparret med mange ledere og projektledere, så de har kunnet udvikle deres praksis yderligere.

Christian bruger også sin baggrund som proceskonsulent til at gøre undervisningen ekstra engagerende – han går ikke på kompromis med den teoretiske baggage i undervisningen; det er bare vigtigere, at den studerende får noget med hjem som kan bruges til at gøre det bedre i hverdagen.