Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning

ER DU VORES NYE GUSTAV?

Vil du have betydning for menneskers liv – hver dag? Så har du muligheden for at blive en del af holdet.

Pædagoguddannelsen på UC SYD søger lige nu studerende, der - ligesom Gustav her - brænder for at spille en afgørende rolle for andre og som har det drive, et job som pædagog kræver. 

HVAD FÅR DU?

Som pædagogstuderende på UC SYD bliver du en del af et stærkt team, der sammen arbejder for at blive dygtige pædagoger, der gør en forskel – hver dag. Undervisningen er dialogbaseret og foregår på mindre hold, hvor du er på fornavn både med dine medstuderende og dine undervisere. Vi prioriterer faglighed, trivsel og fællesskab højt.

Erfaring får du hos os og sammen med os. Undervejs i uddannelsen skal du flere gange i praktik, så du kan teste og udvikle din viden og dine kompetencer – og på den måde få erfaring allerede mens du uddanner dig. 

HVAD FORVENTER VI AF DIG?

Vi forventer, at du 

  • drives af at gøre en forskel for andre mennesker.
  • kan lide at arbejde med mennesker (du kan senere specialisere dig og vælge om det skal være børn, unge eller voksne).
  • trives i en varieret hverdag, hvor du hele tiden udfordres og udvikles.
  • kan samarbejde og arbejde selvstændigt.

Det er en fordel, hvis du samtidig er udstyret med en god humoristisk sans.

DIN KARRIERE

Som pædagog kan du arbejde i både private virksomheder og i offentlige institutioner. Det kan være som erhvervspædagog, der hjælper virksomheder med at tage socialt ansvar og integrere udsatte unge i deres produktion. Eller som skolepædagog, der i tæt samarbejde med læreren, sikrer, at børnene trives, udvikles og får en varieret dag fyldt med sjove aktiviteter, der understøtter det, eleverne skal lære. 

Mulige arbejdspladser kan være ungdomsklubber, bo- og væresteder, behandlingshjem, vuggestuer, børnehaver, skoler eller fritidshjem. 

Du kan senere specialisere og videreuddanne dig, så du kan blive f.eks. leder, pædagogisk konsulent, praktikvejleder eller lign. 

LØN

Grundlønnen for en nyuddannet pædagog, uden tillæg, ligger på 26.978 kr. pr. 1. januar 2019. Hertil kommer 14 % i pension og eventuelle funktions- og kvalifikationstillæg. Din løn stiger efterhånden, som du får erfaring.  

ANSØGNING

Uanset om du vil læse til pædagog på UC SYD i Esbjerg, Kolding eller Aabenraa, kan du søge direkte via optagelse.dk.

MERE INFO

Hvis du har spørgsmål til os, er du meget velkommen til at kontakte os på: vejledning@ucsyd.dk.

NYSGERRIG PÅ PÆDAGOGUDDANNELSEN?

Fx hvordan uddannelsen er bygget op, hvilke fag du skal have og meget andet?

Få Gustavs historie om sit studievalg lige her.

ANSØGNINGSFRIST

5. juli kl. 12. Ansøgning med relevante bilag sendes via optagelse.dk.

OM UC SYD

UC SYD uddanner ca. 6.000 studerende til professionsbachelorer. De bliver fx lærere, pædagoger, ergoterapeuter, sygeplejersker og lyddesignere. Mange vender tilbage for at videreuddanne sig hos os senere i livet. UC SYD har fire campusser, som ligger i Esbjerg, Kolding, Aabenraa og Haderslev. 

Få et sneak peek af studielivet, der venter dig, i videoen herunder.