Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning

Deutsch lernen durch Musik und Bewegung

At lære tysk ved at synge og være aktiv er målet med denne kasse, som er velegnet til den daglige dosis men også til længere forløb.

Freche Lieder, liebe Lieder er en samling af sange, der er emneinddelt. Brug den som idébank til at inddrage sange i undervisningen. Der er både sange, der er tyske og andre der er oversat fra andre sprog. Der er valgt sange, der er nemme at akkompagnere. Brug easispeak til at optage og gemme optagelserne.

Deutsch Vergnügen- deutsch lernen mit Rap und Liedern er en giver mulighed for at arbejde varieret med sange. Hverdagssituationer via sange er mottoet! Der er mange måder at arbejde med Uwe Kinds sange på. Da de kun findes på kassettebånd, skal sangene findes på nettet. Også her vil eleverne kunne bruge easispeak bl.a til at synge deres egne strofer til sangene. Opgaverne lægger op til pararbejde men også klassediskussioner.

Ich bin ein Berliner- Deutsche Grammatik er grammatikundervisning på en anden måde. CD'en indeholder sangene og en karaokeudgave, som eleverne selv kan synge med på. De grammatiske elementer, der tit kan være svære at huske for eleverne, bliver på denne måde leget ind. Igen kan easispeak anvendes til at optage sangene og becifring og noder gør det muligt at spille sangene selv.

Se læremidlet i mitCFU