Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning

Focus on Bullying

8. – 10. klasse

Publiceret:

Nyt klassesæt om mobning i temaserien Focus-on

Focus on Bullying er et spændende nyt materiale til engelskundervisning i overbygningen. 

pige smartphone

Bogen er et didaktiseret materiale til engelsklæreren, der ønsker at arbejde med mundtlig og skriftlig kommunikation med særligt fokus på kultur og samfund og tekst og medier. Materialet behandler temaet mobning i et amerikansk perspektiv. Igennem personlige beretninger, skønlitteratur, lyrik, interviews og faktatekster behandles underemner som mobbedynamik, sociale roller og ikke mindst mobning på sociale medier. Et tema, som er meget oppe i medierne for tiden.

Bogen har en kommunikativ tilgang til sprogindlæring og anvender særligt cooperative learning og andre opgaver, som lægger op til diskussion, sammenligning af amerikansk og dansk kultur. Der er fokus på brug af digitale værktøjer og aktiviteter, der forbereder eleverne på prøven i engelsk.

Med Student's Book følger også adgang til til bogens hjemmeside. Her findes lyd, kopiark, videoer fra nette og gode links. Som låner ved CFU kan du og dine elever få adgang til ressourcerne i låneperioden ved henvendelse til forlaget Alinea på info@alinea.dk. Adgang vil derefter foregå via UNI-login for lærere og elever.

I lærervejledningen findes en mere detaljeret beskrivelse af forløbene og ekstra ressourcer til læreren, som fx ordforrådsaktiviteter og små skriftlige opgaver.