Gå til hovedindhold

Gratis temadag til idrætslærere og -pædagoger i skolen

Undervisningsministeriets læringskonsulenter sætter fokus på progressionen i idrætsfaget fra indskoling til udskoling og afholder temadag tre steder i landet – helt gratis.

Publiceret:

Hvordan skabes progression i idrætsfaget, så der er sammenhæng fra børnehaveklasse til 9. klasse for både elever og idrætslærerne på alle trin? Med både teoretiske input og praktiske løsninger gives løsninger, der kvalificerer undervisningen og skaber overblik. Der fokuseres på, hvordan idrætslærerne kan videndele på tværs af årgange, så der både i indskolingen og mellemtrinnet arbejdes frem mod det slutmål, der skal nås i 9. klasse. Samtidig er det vigtigt, at udskolingslærerne ved, hvad der arbejdes med i indskolingen og mellemtrinnet, så de bedre kender de forudsætninger og færdigheder, som eleverne kommer med.

Temadagen er for alle idrætslærere og pædagoger i indskoling, mellemtrin og udskoling. Den holdes tre steder i landet – alle dage fra kl. 9.30 til 15.30:

  • 11. april 2018 i Randers
  • 12. april 2018 i Odense
  • 19. april 2018 i København

Det er Undervisningsministeriet, som afholder temadagen, og Videncenter for Sundhedsfremme på UC SYD anbefaler deltagelse. Læs mere om program og tilmelding her.

Børn-spiller-bold-på-UC-SYD