Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom-, akademi- eller masterniveau
  • Skræddersyede forløb For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Find os Adresser og kontaktoplysninger - du finder det hele her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Med Skolen i Biografen

MSIB

Med Skolen i Biografen er et tilbud om at flytte undervisningen fra klasseværelset til biografsalen. Ordningen er et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut, danske filmudlejere, tilmeldte kommuner, lokale biografer og Center for Undervisningsmidler.

 

Onlinebestilling

Grundet corona åbner vi først for onlinebestilling torsdag den 27. august 2020 kl. 9.00 på mitCFU (den endelige spilleplan synliggøres på mitCFU fredag den 21. august).

Som hjælp til din planlægning har vi et foreløbigt udkast til spilleplan klar. Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i datoer frem til den 21. august 2020.

Der er lukket for booking fra d. 22.-28. sep. hvor der gøres status. I tilfælde af for få tilmeldinger og omrokeringer kontaktes de involverede. Fra d. 29. september er der igen åbent for booking.

msib20-21
Med skolen i biografen sæson 2020 - 2021

Filmtilbuddet henvender sig til alle klassetrin (0. klasse til ungdomsuddannelserne) og kan bruges i flere fag. Det bedste udbytte af filmene får eleverne ved at være forberedt hjemmefra. Spilleplanen omfatter ti nye film, hvortil der er udarbejdet undervisningsmateriale, der kan hentes gratis på Filminstituttets hjemmeside filmcentralen.dk/MSIB.

I år tilbyder vi igen kortfilmpakke fra Odense Internationale Filmfestival OFF målrettet 8.-10. kl. og med fokus på FNs Verdensmål. 

Rigtig god fornøjelse ude i biograferne!

 


 

Informationer til Vejen Kommune

Bookinger til Brørup og Rødding biograf skal ikke ske online.  Skolebibliotekaren på de kommunale skoler udleverer en tilmeldingsblanket og indsamler alle bestillinger fra skolens lærere. Den samlede bestilling sender skolebibliotekaren til Leif Bolvig, der koordinerer transporten hertil.

Alle andre institutioner/skoler (fri- og privatskoler, efterskoler, VUC, ungdomsuddannelser mv.) i Vejen Kommune bedes udfylde 

og maile blanketten til mbch@ucsyd.dk.

Tilmeldinger til forestillingerne i Vejen Kommune får endelig besked om film, tidspunkt og transport fra Leif Bolvig omkring uge 40 (for film i uge 43/44) og omkring uge 3 (for film i uge 8/9).

 


 

Med Skolen i Biografen er et tilbud om at flytte undervisningen fra klasseværelset til biografsalen. Ordningen er et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut, danske filmudlejere, tilmeldte kommuner, lokale biografer og Center for Undervisningsmidler.

I skoleåret 2020-2021 støttes ordningen med midler fra kommunerne i Haderslev, Sønderborg, Tønder, Varde og Vejen og Den Børnekulturelle Rygsæk i Aabenraa Kommune.