Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning

Med Skolen i Biografen

Med Skolen i Biografen er et tilbud om at flytte undervisningen fra klasseværelset til biografsalen. Ordningen er et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut, danske filmudlejere, tilmeldte kommuner, lokale biografer og Center for Undervisningsmidler.

I skoleåret 2019-2020 støttes ordningen med midler fra kommunerne i Haderslev, Sønderborg, Tønder, Varde og Vejen og Den Børnekulturelle Rygsæk i Aabenraa Kommune.

Smagsprøver på film

Med Skolen I Biografen - smagsprøver på de film, som kan opleves i den kommende sæson af skolebiografordningen 2019-20.

 

Onlinebestilling

Onlinebestilling åbner mandag den 3. juni kl. 09:00 på mitCFU (mitcfu.dk/msib)

Der er lukket for booking fra d. 2.-6. sep. hvor der gøres status. I tilfælde af for få tilmeldinger og omrokeringer kontaktes de involverede. Fra d. 7. september er der igen åbent for booking.

Filmtilbuddet henvender sig til alle klassetrin. Det bedste udbytte af filmene får eleverne ved at være forberedt hjemmefra. Derfor anbefaler vi, at man på skolen arbejder med det undervisningsmateriale, som er udarbejdet til hver film. Materialet er gratis og kan downloades på Det Danske Filminstituts hjemmeside: www.filmcentralen.dk/msib.

Rigtig god fornøjelse ude i biograferne!

 

Informationer til Vejen Kommune

Bookinger til Brørup og Rødding biograf skal ikke ske online.  Skolebibliotekaren på de kommunale skoler udleverer en tilmeldingsblanket og indsamler alle bestillinger fra skolens lærere. Den samlede bestilling sender skolebibliotekaren til Leif Bolvig, der koordinerer transporten hertil.

Alle andre institutioner/skoler (fri- og privatskoler, efterskoler, VUC, ungdomsuddannelser mv.) i Vejen Kommune bedes udfylde 

og maile blanketten til mbch@ucsyd.dk.

Tilmeldinger til forestillingerne i Vejen Kommune får endelig besked om film, tidspunkt og transport fra Leif Bolvig omkring uge 40 (for film i uge 43/44) og omkring uge 3 (for film i uge 8/9).