Gå til hovedindhold

Mød UC SYD på Folkemødet

Har du brug for en debattør eller vil du blive klogere på pissedårlig undervisning, det gode børneliv, dannelse eller et nyt brætspil, der styrker skole-hjem-samarbejdet? Så mød vores eksperter på Folkemødet

Publiceret:

Dialog og debat om velfærdsprofessionerne

Skal du bruge en dygtig debattør eller vil du opleve en af UC SYD's eksperter på Folkemødet? Få overblik over hvem du kan møde på Folkemødet fra UC SYD i det officelle program.

Du kan også møde UC SYD i Professionshøjskolernes Strandbar på Folkemødet. Her kan du mingle, få sand mellem tæerne og møde skarpe debattører, der inviterer til dialog om betydningen af uddannelse i et moderne vækst- og velfærdssamfund. Læs mere i Strandbarens program, hvor du også finder UC SYD's debat om pissedårlig undervisning.

Oplev vores eksperter på Folkemødet:

Alexander von Oettingen

Prorektor

Alexander Christian von Oettingen (AVOE)

Alexander er ansvarlig for uddannelser, forskning og videreuddannelse på UC SYD. Herunder strategisk udvikling af uddannelser og organisation og pædagogisk udvikling både teoretisk og praktisk.

Forskningschef Keld Thorgård UC SYD

Forskningschef

Keld Thorgård (KTHO)

Forskningsmæssigt beskæftiger Keld Thorgård sig i særlig grad med etiske, politiske og videnskabsteoretiske problemstillinger inden for sundhedsområdet.

Docent Christian Quvang  UC SYD Forskning

Docent

Christian Quvang (CQUV)

Ekspert i specialpædagogik, folkeskole og inklusion.

Christian er docent på forskningssporet Inklusion og eksklusion under Forskningsprogrammet dagtilbud og skole.

Chefkonsulent Ole Steen Nielsen

Chefkonsulent

Ole Steen Nielsen (OSNI)

Ole har haft inklusion som omdrejningspunkt for sit arbejde igennem de seneste 15 år.

Leo Komischke-Konnerup fra UC SYD

Chefkonsulent

Leo Komischke-Konnerup (LKKO)

Leo er ekspert i frie skoler og ungdomsuddannelser og har arbejdet med disse skolers  almenpædagogiske og politiske problemstillinger gennem mere end 10 år.

Einar Gylling Dørup

Studieleder

Einar Gylling Dørup (EGDO)

Einar er studieleder på Pædagoguddannelsen på Campus Kolding, hvor han er ansvarlig for driften og udviklingen af pædagoguddannelsen.

Jonna Nøttrup UC SYD

Lektor

Jonna Nøttrup (JLNO)

Jonna Nøttrup har haft socialt arbejde, inklusion og unge i udsatte positioner som omdrejningspunkt for sit arbejde gennem de seneste 5 år.

Doris Larsen

Lektor

Doris Larsen (DOLA)

Doris underviser på pædagoguddannelsen på UC SYD. Hun har gennem de sidste 10 år arbejdet med forandringsprocesser og kompetenceløft i pædagogisk praksis: Skoler, SFO og produktionsskoler.

Lars Breinholt

Institutchef

Lars Breinholt Søndergaard (LBSO)

Lars Breinholt er ansvarlig for den pædagogiske og strategiske udvikling af Læreruddannelsen i UC SYD, samt samarbejdet med de øvrige institutter og områder i UC SYD.

Heid Have, institutchef for sundhedsuddannelserne hos UC SYD

Institutchef for Sundhedsuddannelser

Heidi Have (HHAV)

Heidi have er ansvarlig for den strategiske og pædagogiske udvikling af de sundhedsfaglige bacehloruddannelser på UC SYD.