Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom-, akademi- eller masterniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Mød UC SYD på Folkemødet

Har du brug for en dygtig debattør med faglig tyngde indenfor velfærdsprofessionerene? Se hvem fra UC SYD, du kan invitere ind i dit telt til folkelig og faglig debat på Folkemødet 2019.

Publiceret:

Dialog og debat om velfærdsprofessionerne

Skal du bruge en dygtig debattør eller vil du opleve en af UC SYD's eksperter på Folkemødet - f.eks. indenfor dannelse, pædagogisk udvikling, de frie skoler, inklusion, bevægelsesglæde og inkluderende legeaktivteter, innvation eller de sundhedsfaglige uddannelser?

Få overblik over hvem du kan møde på Folkemødet fra UC SYD herunder og søg dem frem i det officelle program or Folkemødet

Du kan også møde UC SYD i Professionshøjskolernes Strandbar på Folkemødet i 2019. Her kan du mingle, få sand mellem tæerne og møde skarpe debattører og et engageret publikum. Vi har programmet klar. Vi kommer bl.a. til at debattere om vi laver pissedårlig undervisning for fondsmidler og om tidlig indsats er den oversete løsning på alle sociale problemer.

Oplev vores eksperter på Folkemødet:

Alexander Von Oettingen

Rektor

Alexander Christian von Oettingen (AVOE)

Alexander er ansvarlig for uddannelser, forskning og videreuddannelse på UC SYD. Herunder strategisk udvikling af uddannelser og organisation og pædagogisk udvikling både teoretisk og praktisk.

Christian Quvang

Docent

Hans Christian Quvang Jørgensen (CQUV)

Ekspert i specialpædagogik, folkeskole og inklusion.

Christian er docent på Forskningsprogrammet Skole og undervisning.

Christina Prinds

Lektor

Christina Lange Prinds (CPRI)

Ekspert i eksistentiel og åndelig omsorg i forbindelse med fødsel og forældreskab og i den post-gravide kvindekrop.

Christina Prinds er uddannet jordemoder, og har skrevet ph.d. om ”Moderskab, tro og eksistens – eksistentiel meningsdannelse hos danske førstegangsmødre”.

Ole Steen Nielsen

Chefkonsulent

Ole Steen Nielsen (OSNI)

Oles opgaveportefølje omfatter udvikling af ledelse og organisation af skoler og institutioner for børn og unge f.eks FGU-institutioner og fritidstilbud. Herunder ledelse og organisering af pædagogiske teams, samt ledelse af inklusion.

Ole forestår desuden undersøgelser og professionsforskning bredt indenfor det pædagogiske område. 

Lise Hostrup Sønnichsen UC SYD

Lektor

Lise Hostrup Sønnichsen (LHOS)

Lise Hostrup Sønnichsen er ergoterapeut med speciale i børn, master i børne- og ungdomskultur og æstetiske læreprocesser samt cand.pæd.

Fra 2020 og tre år frem er hun ph.d. studerende, hvor hun forsker i legende kvaliteter og kropslighed i Læreruddannelsen og Pædagoguddannelsen. 

Doris Larsen

Lektor

Doris Overgaard Larsen (DOLA)

Doris underviser på pædagoguddannelsen på UC SYD. Hun har gennem de sidste 10 år arbejdet med forandringsprocesser og kompetenceløft i pædagogisk praksis: Skoler, SFO og produktionsskoler.

Anette Nicolaisen

Institutchef

Anette Nicolaisen (ANIC)

Anette er ansvarlig for den strategiske og pædagogiske udvikling af Institut for samfundsfag og kommunikation og instituttets seks uddannelser. Hun har et kontinuerligt fokus på, at mangfoldighed og kvalitet i uddannelsestilbuddene er afgørende for udviklingen i regionen.

Heidi Have

Institutchef

Heidi Have (HHAV)

Heidi have er ansvarlig for den strategiske og pædagogiske udvikling af de sundhedsfaglige bacehloruddannelser på UC SYD.

Jesper Wiese

Institutchef

Jesper Wiese (JWIE)

Som Institutchef er Jesper Wiese ansvarlig for Pædagoguddannelsen og Pædagogisk assistenuddannelserne i UC SYD.

I samarbejde med studielederne er Jesper ansvarlig for den strategiske udvikling uddannelserne, samt for implementering af de udviklingstiltag de er relevante for driften af uddannelserne.

Jonna Nøttrup

Lektor

Jonna Nøttrup (JLNO)

Jonna Nøttrup har haft socialt arbejde, inklusion og unge i udsatte positioner som omdrejningspunkt for sit arbejde gennem de seneste 5 år.

Dorthe Christiane Zinck Iversen

Projektkonsulent

Dorthe Christiane Zinck Iversen (DCIV)

Dorthe Christiane Zinck Iversen er lektor I pædagogik, cand. Pæd. Pæd., master i socialentreprenørskab og socialpædagog. Dorthe har mange års erfaring i udviklings-, forsknings- og innovationsprojekter. Hun arbejder blandt andet med projektledelse, velfærdsinnovation og brugerdreven innovation og...