Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning

Nyt samarbejde til Børn og Unge Topmødet

Publiceret:

UC SYD indgår i et samarbejde med de øvrige seks professionshøjskoler, når vi for første gang deler stand til KL’s Børn & Unge Topmødet i Aalborg Kongres & Kultur Center den 1. februar 2018. Med samarbejdet er vi med til at positionere sektoren – og den enkelte professionshøjskole – som vigtige partnere og velfærdseksperter, når deltagerne på topmødet skal diskutere emnet: ”Børn og unge – fremtidens borgere”.

Stærke samarbejdspartnere

Under budskabet ”Sammen gør vi fremtiden klogere” og ”Fremtiden har brug for, at vi snakker sammen”, vil UC SYD sammen med de øvrige professionshøjskoler sende et signal om, at vi er stærke samarbejdspartnere, når vi skal sikre fremtidens borgere de nødvendige kompetencer – at professionshøjskolerne er en vigtig del af løsningen på fremtidens samfundsmæssige udfordringer.  

Faglig dialog og samskabelse

Sektoren ønsker at skabe et sted til topmødet, der indbyder til faglig dialog og samskabelse i forhold til årets emne. På standen vil vi engagere os i kommunernes visioner og planer på børn & unge-området og gøre os selv og dem klogere på, hvad vi kan sammen.

- Dagtilbudsreformen står øverst på dagsordene hos UC SYD Videreuddannelse. Vi deltager derfor med de øvrige UC´er på Børn og Unge Topmødet, så vi sammen kan være med til at forme den fremadrettede strategi for en styrket pædagogisk læreplan og et nationalt pædagogisk grundlag, fortæller chefkonsulent Kirsten Skaastrup

Fakta

KL’s Børne & Unge topmøde finder sted i dagene den 1. og 2. februar 2018 i Aalborg Kongres & Kultur. Professionshøjskolerne UCC, Absalon, UCN, VIA, UC SYD, Metropol og UCL er fælles om standene 5 & 6, der i denne anledning er slået sammen. Læg vejen forbi vores stand, så vi sammen kan gøre fremtiden klogere.