Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning

Tidlig tysk 5.-6. klasse

Med denne kasse er der mulighed for at arbejde med begyndertysk på en aktiv og afvekslende måde. Indholdet kan bruges som Stationsunterricht eller som små indslag indimellem.

Endvidere er der gode ideer til at få hele klassen i gang ved hjælp af Cooperative Learning med bogen Wortschatz und Gespräch. Gloser kan trænes ved hjælp af spillene Bilderbingo,Lasst uns einkaufen. Klokken og tallene bliver repeteret gennem spillene Das Uhrzeit Domino og Das Zahlenspiel.

Mens kassen er i klassen, kan plakaterne hænges op, så eleverne er omgivet af tyske hverdagsord. Der er mulighed for at starte dagen med en sang med Freche Lieder - Liebe Lieder, som også kan bruges til samspil, idet der både er noder og akkorder i bogen.

Frühes Deutsch nr. 28 og 29 er velegnede til lærerens brug og er et overflødighedshorn af ideer til meget varierede opgaver.

Talking Dice kan bruges på alle klassetrin og på alle niveauer, idet der er mange differentieringsmuligheder. Terningerne er både tematiske og proces terninger og der er en række spinners. Den medfølgende lærervejledning giver mange ideer til anvendelsen.

En kasse med mange anvendelsesmuligheder.

Se læremidlet i mitCFU