Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Jakob arbejder med marketing på Malta

Hør om Jakobs job på Malta

To dage efter Jakob dimitterede fra engelsk og digital markedskommunikation, fløj han til Malta, hvor han er ansat i marketingafdelingen hos spillevirksomheden Betsson Group.

’Gør jeres indsatser’ siger croupieren mellem spillene på casinoer verden over. Og Jakob er typen, der altid gør en indsats. Den flittighed er én af grundene til, at han allerede før sidste eksamen havde et fuldtidsjob i hus, og det er ikke noget helt almindeligt marketingjob.

Tekster og kampagner

Kontoret ligger nemlig på Malta, og missionen er at rekruttere flere danske spillere til Betsson Groups spil.

Jakob Ibsgaard læser erhvervssprog og digital markedskommunikation

Lige nu sidder jeg og arbejder på en konkurrence, hvor man kan vinde to billetter til Venedig. Jeg skriver tekster til vores kampagner og bygger annoncerne op i forhold til de forskellige kanaler, eksempelvis email eller hjemmeside.

Jakob

Dimittend fra engelsk og digital markedskommunikation

Kæmpe bonus

Da Jakob læste erhvervssprog og it-baseret markedskommunikation på UC SYD i Haderslev, var han i praktik på BITO lagerteknik i Odense, hvor han bagefter fik studiejob i halvandet år. Og det var med til at skaffe ham jobbet på Malta.

Det var en kæmpe bonus, for det lagde de meget vægt på her i Malta, at jeg havde fået lov at blive der efter praktikken. Det viser jo meget om én som person.

Jakob

Dimittend fra erhvervssprog og it-baseret markedskommunikation

Ansat over Skype

Det viser også noget om Jakob, at han fandt jobbet på en lidt utraditionel måde. Han henvendte sig til et bureau, som har specialiseret sig i at hjælpe nyuddannede i job. De interviewede ham og fandt så jobbet hos Betsson Group og foreslog Jakob over for firmaet. Derefter foregik rekrutteringen over Skype, hvor han deltog i fem jobsamtaler af en halv times varighed.

To svenskere og en lejlighed

Ved siden af sit 9-18-arbejde på Malta laver han grafik og webdesign i eget firma på freelance-basis. Men lige nu kniber det med tiden, for han skal lige helt på plads på middelhavsøen.

Jeg har fundet en lejlighed sammen med to svenske kolleger, så den er vi lige flyttet ind i. Der er også mange papirer og småting at ordne, når man har fået job hernede.

Jakob

Dimittend fra engelsk og digital markedskommunikation

Jackpot

Socialt fungerer det rigtigt godt dernede. Der er fælle spisning for de 800 ansatte om tirsdagen, og om fredagen får de en fredagsøl på kontoret og går videre i byen sammen. Jakob er glad for at have fået et godt job så hurtigt, og det ligner jackpot for den 23-årige mand fra Kolding.

- Det er selvfølgelig et springbræt, men kanon stilling at få lige som nyuddannet. Jeg regner med at blive her 2-3 år i hvert fald, og så må vi se.

Jakob

Dimittend fra engelsk og digital markedskommunikation

Engelsk og digital markedskommunikation

Tænder du på sociale medier? Er du vild med sprog? Og kunne du tænke dig at kommunikere og markedsføre hver dag, når du står op? Så er uddannelsen i engelsk og digital markedskommunikation, hvor du uddanner dig til digital content producer, lige noget for dig.