Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Melanie får gode point til CV'et

Mød Melanie, der læser engelsk og digital markedskommunikation

Et praktikophold blev vejen til et relevant studiejob for Melanie Thaysen, der læser engelsk og digital markedskommunikation ved UC SYD i Haderslev.

For Melanie Thaysen var det afgørende at finde en uddannelse, hvor der var en klar kobling mellem teori og praktik.

Foto af studerende

Jeg startede med at læse virksomhedskommunikation på universitetet, men efter 2. semester gik det op for mig, at uddannelsen havde sit hovedfokus på teoridelen. Der var nærmest ingen praktisk læring - eller praktik. Og tanken om, at jeg skulle læse i 3 år uden at få afprøvet noget af det, jeg lærte, demotiverede mig.

Melanie Thaysen

Studerende på engelsk og digital markedskommunikation

Derfor valgte Melanie at skifte uddannelse og søge ind på engelsk og digital markedskommunikation ved UC SYD, hvor et vigtigt led i uddannelsen er praksisdelen.

En glad studerende

Melanie er nu på 6. semester af uddannelsen, og hun er godt tilfreds med sit uddannelsesvalg.

Jeg har været rigtig glad for uddannelsen lige fra starten af! For det første var det utrolig nemt at falde til. Alle har været åbne og imødekommende, og jeg er rigtig glad for min klasse og for det gode studiemiljø, vi har her i Haderslev. Rent fagligt føler jeg også, at jeg er blevet udfordret og klædt godt på undervejs. Ikke mindst mit praktikophold ved LINAK i Nordborg har givet mig mulighed for at afprøve og arbejde med noget af det, som vi har lært på studiet. Det giver en helt anden forståelse, når man får lov at omsætte teorien til praksis!

Melanie Thaysen

Studerende på engelsk og digital markedskommunikation

Praktikopholdet hos LINAK ledte til et studiejob samme sted, så Melanie, der snart er færdig med sin professionsbachelor, har god erfaring at skrive på sit CV.

Jeg får lov til at prøve kræfter med lidt af hvert. Jeg hjælper til med produktbeskrivelser, online aktiviteter, hjemmesideopdateringer, og ellers laver jeg indhold til LINAK's mail-marketing. Det er et alletiders studiejob at have - og så gør det forhåbentlig mit CV ekstra interessant for en kommende arbejdsgiver.

Melanie Thaysen

Studerende på engelsk og digital markedskommunikation

Engelsk og digital markedskommunikation

Tænder du på sociale medier? Er du vild med sprog? Og kunne du tænke dig at kommunikere og markedsføre hver dag, når du står op? Så er uddannelsen i engelsk og digital markedskommunikation, hvor du uddanner dig til digital content producer, lige noget for dig.