Gå til hovedindhold

Mød uddannelserne og oplev studielivet

Besøg os til Åbent hus. Bliv studerende for en dag. Eller følg os på Facebook og Instagram.

Få indblik i studielivet på sociale medier

Instagram og Facebook
Du kan møde os på de sociale medier, hvor du får et indblik i, hvad der foregår på vores campusser og i de studerendes hverdag. På Instagram er det vores studerende, der uge for uge tager dig med ind på deres studier og viser billeder fra studielivet. Du kan også følge os på Facebook, hvor du kan se, hvad der lige nu rører sig på vores fire campusser, på vores 16 uddannelser og hos vores mange studerende.

YouTube
Se også videoerne om Mit studieliv, hvor vores studerende viser studielivet frem, eller videoerne om Mit første job som, hvor nyuddannede fra UC SYD fortæller om deres første job.

Åbent hus og Studerende for en dag

Det kan være svært at vælge uddannelse, og mulighederne er mange. Derfor kan det være en god idé at tage til Åbent hus, så du kan fornemme studiemiljøet og møde de studerende. På UC SYD holder vi Åbent Hus en gang årligt, hvor du kan komme og møde vores 16 uddannelser, mærke studiemiljøet, møde studerende og undervisere og få en fornemmelse af det faglige niveau.

Du har også mulighed for at blive studerende for en dag, hvor du kommer helt tæt på livet som studerende på den uddannelse, du ønsker.

Vores uddannelser, studiebyer og gode råd til studievalg

Studerende står og kigger på noget sammen

Uddannelser

Find din uddannelse

Skal du vælge uddannelse? Vi giver dig mange forskellige uddannelser at vælge imellem.
Campus Aabenraa UC SYD

Studiebyer og campusliv

Vores studiebyer

UC SYD's uddannelser ligger i Esbjerg, Kolding, Haderslev og Aabenraa. Læs mere om livet på campus, i byerne og på studierne.
Studerende sidder med en computer

I tvivl om uddannelse?

Bliv klogere på dit studievalg

Det kan være svært at vælge uddannelse. Vi hjælper dig derfor gerne med at blive klogere på dit valg.