Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau
  • Korte forløb og konsulentydelser For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere eller konsulentydelser

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Videnstemaer UC SYD Forskning sætter fokus på særlige videnstemaer. Mød vores eksperter. Læs om vores forskning og hvordan du kan bruge den i praksis.
  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Efter- og videreuddannelse

Diplom- og akademiuddannelser, fagmoduler, kurser og temadage

Socialområdet

01. Vælg område

02. Vælg uddannelse

03. Vælg modul/kursus

04. Tilmeld

Om Socialområdet

Har du brug for nye kompetencer inden for socialområdet? Vores teoretiske viden bygger fagligt på vores professionsforskning i UC SYD Forskning. Derfor får du altid den nyeste viden koblet med erfaringer fra den virkelighed, du kender fra din hverdag, når du uddanner dig hos os. 

Vores viden er praksisnær, og når den bliver din, får du mulighed for at bevæge dig. Videre. Se nedenfor, hvad vi tilbyder dig.

Få en kompetencegivende videreuddannelse på bachelorniveau

Den sociale diplomuddannelse er til dig, der har brug for nye kompetencer inden for socialområdet. Måske har du lyst til at specialisere dig, bevæge dig i en ny faglig retning eller op i organisationen. Eller måske har du bare lyst til at lægge nye lag på dit arbejdsliv. Udrette noget.

Bliv kvalificeret til komplekse, faglige problemstillinger og arbejdsopgaver

Med en akademiuddannelse får du kompetencer og viden til at analysere, vurdere og på faglig, kompetent vis indgå i og varetage komplekse, faglige problemstillinger og arbejdsopgaver.

Skærp dit faglige fokus

Socialområdet udvikler sig hele tiden. Derfor kan et kursus eller en konference være en effektiv måde at blive opdateret med den nyeste viden og udvikling på området, og få inspiration til hvor du skal sætte dit fokus fagligt fremadrettet.

Har du spørgsmål? Kontakt os

Betina Lykke Bergmann, medarbejderbillede UC SYD

Lektor

Betina Lykke Bergmann (BLBE)

Anne Maria Rønholt

Studievejleder

Anne Maria Rønholt (AMRO)

Er du i tvivl, om du skal vælge en akademi- eller en diplomuddannelse? Har du brug for en individuel kompetencevurdering? Eller har du spørgsmål til tilmeldingsfrister, optagelseskrav, dokumentation, SVU eller ECTS? Så kontakt vores studievejleder. Tager hun ikke telefonen, så send en mail. Så vender hun tilbage hurtigst muligt.