Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning

Efter- og videreuddannelse

Master-, diplom- og akademiuddannelser, fagmoduler, kurser og temadage

Socialområdet

01. Vælg område

02. Vælg uddannelse

03. Vælg modul/kursus

04. Tilmeld

Om Socialområdet

Har du brug for nye kompetencer inden for socialområdet? Vores teoretiske viden bygger fagligt på vores professionsforskning i UC SYD Forskning. Derfor får du altid den nyeste viden koblet med erfaringer fra den virkelighed, du kender fra din hverdag, når du uddanner dig hos os. 

Vores viden er praksisnær, og når den bliver din, får du mulighed for at bevæge dig. Videre. Se nedenfor hvad vi tilbyder dig.

Få en kompetencegivende videreuddannelse på bachelorniveau

Den sociale diplomuddannelse er til dig, der har brug for nye kompetencer inden for socialområdet. Måske har du lyst til at specialisere dig, bevæge dig i en ny faglig retning eller op i organisationen. Eller måske har du bare lyst til at lægge nye lag på dit arbejdsliv. Udrette noget.

Skærp dit faglige fokus

Socialområdet udvikler sig hele tiden. Derfor kan et kursus eller en konference være en effektiv måde at blive opdateret med den nyeste viden og udvikling på området, og få inspiration til hvor du skal sætte dit fokus fagligt fremadrettet.

Har du spørgsmål? Kontakt os

Dorthe Ludvigsen

Faglig leder, Videreuddannelsen

Dorthe Ludvigsen (DTLU)

Dorthe er faglig leder af den socialfaglige videreuddannelse til f.eks. socialrådgivere, jobcentermedarbejdere og socialpædagoger.

Anna Maria (Trine) Rønholt

Studievejleder

Anne Maria Rønholt (AMRO)

Er du i tvivl, om du skal vælge en akademi- eller en diplomuddannelse? Har du brug for en individuel kompetencevurdering? Eller har du spørgsmål til tilmeldingsfrister, optagelseskrav, dokumentation, SVU eller ECTS? Så kontakt vores studievejleder.