Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau
  • Korte forløb og konsulentydelser For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere eller konsulentydelser

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Videnstemaer UC SYD Forskning sætter fokus på særlige videnstemaer. Mød vores eksperter. Læs om vores forskning og hvordan du kan bruge den i praksis.
  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Efter- og videreuddannelse

Diplom- og akademiuddannelser, fagmoduler, kurser og temadage

Sundhed

01. Vælg område

02. Vælg uddannelse

03. Vælg modul/kursus

04. Tilmeld

Om Sundhed

Ny viden, nye kompetencer og nye muligheder inden for dit fagområde. Sundhed i UC SYD Efter- og videreuddannelse bygger fagligt på vores professionsforskning og udviklingssamarbejde med kommuner og regioner.

Derfor får du altid den nyeste viden koblet med erfaringer fra den virkelighed, du møder i hverdagen, når du uddanner dig hos os. Vores viden er praksisnær, og giver dig mulighed for at udvikle kompetencer, der matcher dit og din arbejdsgivers behov. Du kan se, hvad vi tilbyder dig nedenfor.

Få overblikket over de sundhedsfaglige diplomuddannelser her.

Få en kompetencegivende videreuddannelse på bachelorniveau

En diplomuddannelse indenfor for sundhed er til dig, der har brug for ny viden, nye kompetencer og nye muligheder inden for dit fagområde. Du kan bygge ekstra kompetencer på, dykke ned og specialisere dig eller bevæge dig i en ny faglig retning.

Udvikling og tværfaglighed

Med en akademiuddannelse får du viden, metoder og nye kompetencer til at løse praksisnære opgaver indenfor sundhed.

Et godt alternativ til uddannelsesforløb

Et kursus eller konference kan være et godt alternativ til et uddannelsesforløb. Her kan du forny dine kompetencer og din viden i forløb af kortere eller længere varighed. Vi udvikler løbende vores kurser og konferencer, så de matcher dit og din arbejdsgivers behov i forhold til fagspecifikke temaer indenfor sundhed og mere tværgående temaer.

Har du spørgsmål? Kontakt os

Pia Assenholmn

Faglig leder

Pia Toft Oxbøll Assenholm (PTOA)

Pia er faglig leder af UC SYD's sundhedsfaglige videreuddannelse til sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, bioanalytikere, laboranter, jordemødre og indenfor ernæring og sundhed.

Anne Maria Rønholt

Studievejleder

Anne Maria Rønholt (AMRO)

Er du i tvivl, om du skal vælge en akademi- eller en diplomuddannelse? Har du brug for en individuel kompetencevurdering? Eller har du spørgsmål til tilmeldingsfrister, optagelseskrav, dokumentation, SVU eller ECTS? Så kontakt vores studievejleder. Tager hun ikke telefonen, så send en mail. Så vender hun tilbage hurtigst muligt.