Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning

Efter- og videreuddannelse

Master-, diplom- og akademiuddannelser, fagmoduler, kurser og temadage

Sundhed og psykiatri

01. Vælg område

02. Vælg uddannelse

03. Vælg modul/kursus

04. Tilmeld

Om Sundhed og psykiatri

Ny viden, nye kompetencer og nye muligheder inden for dit fagområde. Sundhed og psykiatri i UC SYD Videreuddannelse bygger fagligt på vores professionsforskning og udviklingssamarbejde med kommuner og regioner.

Derfor får du altid den nyeste viden koblet med erfaringer fra den virkelighed, du møder i hverdagen, når du uddanner dig hos os. Vores viden er praksisnær, og giver dig mulighed for at udvikle kompetencer, der matcher dit og din arbejdsgivers behov. Du kan se, hvad vi tilbyder dig nedenfor.

Få overblikket over de sundhedsfaglige diplomuddannelser her.

Bliv master på et år

Med en masteruddannelse specialiserer du dine metodiske og analytiske kompetencer indenfor et specifikt fagområde. Er du færdiguddannet med en diplom indenfor særlige fagområder, har du mulighed for at få merit og tage en masteruddannelsen på et år hos vores norske samarbejdspartnere.

Få en kompetencegivende videreuddannelse på bachelorniveau

En diplomuddannelse indenfor for sundhed og psykiatri er til dig, der har brug for ny viden, nye kompetencer og nye muligheder inden for dit fagområde. Du kan bygge ekstra kompetencer på, dykke ned og specialisere dig eller bevæge dig i en ny faglig retning.

Udvikling og tværfaglighed

Med en akademiuddannelse får du viden, metoder og nye kompetencer til at løse praksisnære opgaver indenfor sundhed og psykiatri.

Et godt alternativ til uddannelsesforløb

Et kursus eller konference kan være et godt alternativ til et uddannelsesforløb. Her kan du forny dine kompetencer og din viden i forløb af kortere eller længere varighed. Vi udvikler løbende vores kurser og konferencer, så de matcher dit og din arbejdsgivers behov i forhold til fagspecifikke temaer indenfor sundhed og psykiatri og mere tværgående temaer.

Har du spørgsmål? Kontakt os

Pia Assenholmn

Faglig leder, Videreuddannelsen

Pia Toft Assenholm (PTOA)

Pia er faglig leder af UC SYD's sundhedsfaglige videreuddannelse til sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, bioanalytikere, laboranter, jordemødre og indenfor ernæring og sundhed.

Anne Maria Rønholt

Studievejleder

Anne Maria Rønholt (AMRO)

Er du i tvivl, om du skal vælge en akademi- eller en diplomuddannelse? Har du brug for en individuel kompetencevurdering? Eller har du spørgsmål til tilmeldingsfrister, optagelseskrav, dokumentation, SVU eller ECTS? Så kontakt vores studievejleder.