Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau
  • Korte forløb og konsulentydelser For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere eller konsulentydelser

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Videnstemaer UC SYD Forskning sætter fokus på særlige videnstemaer. Mød vores eksperter. Læs om vores forskning og hvordan du kan bruge den i praksis.
  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Efter- og videreuddannelse

Diplom- og akademiuddannelser, fagmoduler, kurser og temadage

Vejledning og beskæftigelse

01. Vælg område

02. Vælg uddannelse

03. Vælg modul/kursus

04. Tilmeld

Om Vejledning og beskæftigelse

Hos UC SYD Efter- og videreuddannelse ved vi, hvad der rører sig af aktuelle emner inden for vejledning og beskæftigelse. Vores videreuddannelse bygger fagligt på vores professionsforskning og udviklingssamarbejde med kommuner og regioner. Derfor får du hos os den nyeste teoretiske viden, teori og metode indenfor dit fagområde.

En viden som du under uddannelsesforløbet, i dine eksamensopgaver og i hverdagen kobler med din virkelighed. På den måde omsætter du ny teoretisk viden til løsninger af konkrete problemstillinger indenfor vejledning og beskæftigelse.

Få en kompetencegivende videreuddannelse på bachelorniveau

Med en diplomuddannelse indenfor vejledning og beskæftigelse bliver du kvalificeret til at håndtere komplekse udviklingsorienterede opgaver, udvikle din egen praksis og indgå professionelt i fagligt og tværfagligt samarbejde i offentlige og private virksomheder.

Udvikling og specialisering

En akademiuddannelse er for dig, der ønsker at specialisere og udvikle dig på beskæftigelsesområdet med udgangspunkt i praktiske problemstillinger fra din hverdag. Du bliver opkvalificere til at varetage beskæftigelses- og udviklingsopgaver i jobcentre, A-kasser, faglige organisationer eller hos anden aktør.

Ny viden på aktuelle udfordringer

Bliv klædt på til nye aktuelle udfordringer med en konference, kursus eller kursusforløb. Her får du inspiration, ny viden og kompetencer indenfor dit fagområde - ofte kombineret med konkrete workshops hvor du afprøver og udvikler dine færdigheder.

Har du spørgsmål? Kontakt os

Anne Maria Rønholt

Studievejleder

Anne Maria Rønholt (AMRO)

Er du i tvivl, om du skal vælge en akademi- eller en diplomuddannelse? Har du brug for en individuel kompetencevurdering? Eller har du spørgsmål til tilmeldingsfrister, optagelseskrav, dokumentation, SVU eller ECTS? Så kontakt vores studievejleder. Tager hun ikke telefonen, så send en mail. Så vender hun tilbage hurtigst muligt.