Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning

Kursusforløb i e-sport

UC SYD Videreuddannelse

Skab læreprocesser på tværs af e-sport og de øvrige fag

  •  Lær nye begreber fra e-sporten og bliv klædt på til at undervise i dem.
  •  Få koblet pædagogiske og didaktiske begreber sammen med e-sport.

Går du med tanker om at starte e-sport på din skole eller uddannelsesinstitution, eller er du allerede i gang?   

Med kursusforløbet i e-sport bliver du klædt på til at starte professionel undervisning i e-sport, som inddrager pædagogiske og uddannelsesfaglige overvejelser og læreplaner i faget.

At lave undervisningsplaner i et fag, som de færreste har arbejdet med, stiller store krav til din forståelse og vilje til at lære. Du kommer nemlig til at stifte bekendtskab med et helt nyt begrebsapparat fra spillenes verden. Ved uddannelsens afslutning vil du ikke bare vide, hvad et clutch er, men også hvordan dine elever kan trænes og undervises i at udføre det i praksis i spil som Counter-Strike: Global Offensive. Og derudover får du selvfølgelig koblet traditionelle pædagogiske og didaktiske begreber med e-sport.

Du opnår viden om læring i relation til e-sport, forslag til undervisningsplaner og konkrete øvelser samt værktøjer til brug i egen praksis. Og på kursusforløbet  vil du samtidig opbygge dit netværk af andre undervisere med interesse for e-sport og muligheder for læring med computerspil.

Fakta om kursusforløbet i e-sport

  • Beliggenhed : KOLD college i Odense
  • Økonomi : Egenbetaling

Sådan er kursusforløbet i e-sport sammensat

Uddannelsen består af to obligatoriske kurser, som sammen klæder dig fagligt på til at undervise i e-sport. Du har samtidig mulighed for at tage andre moduler eller kurser på UC SYD, hvis du vil specialisere dig i forhold til en bestemt funktion, profession eller branche.

Kurser

Her kan du læse om og tilmelde dig kurserne inden for e-sport.

Kursusforløb i e-sport, modul 1

Kursusforløb i e-sport, modul 2

Har du nogle spørgsmål?

Lone Holst

Faglig leder

Lone Houmann Holst (LHHO)

Lone er faglig leder af UC SYD's pædagogiske videreuddannelse for pædagoger, lærere, institutionsledere og ansatte i kommunernes forvaltninger.