Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning

Master i psykiatri

Få kompetencer til at varetage lederstillinger inden for psykiatrien i det offentlige og det private

Udvikl dine metodiske og videnskabelige kompetencer

Arbejder du inden for psykiatrien i enten offentligt eller privat regi? Og har du taget eller er i gang med at tage diplomuddannelsen i psykiatri? Så er masteruddannelsen lige noget for dig.

Bliv master på blot et år

Den fulde masteruddannelse tager to år, men uddannelsen er struktureret således, at færdiguddannede diplomstuderende i psykiatri fra en dansk professionshøjskole kan få merit for masteruddannelsens første år.

Masteruddannelsen udbydes i samarbejde med Norwegian University of Science and Technology, Norge (NTNU)

Masterens opbygning og struktur

Masteruddannelsen i psykiatri udvikler dine metodiske og videnskabelige kompetencer til at kunne deltage i forsknings- og udviklingsarbejde. Du lærer at forholde dig kritisk og analytisk til eksisterende viden, til eget fagligt ståsted og til det kliniske arbejde i psykiatrien.  

Masteruddannelsens 2. studieår:

  • Obligatorisk modul: Forskningsetik (7,5 ECTS)
  • Valgfrit modul (7,5 ECTS)
  • Masteropgave (45 ECTS)

Pris

15.000 DKK for uddannelsens 2. studieår.

Karrieremuligheder

Med en Master i psykiatri udvikler du kompetencer til at varetage lederstillinger inden for psykiatrien i det offentlige og det private. Du kan også varetage forsknings- og udviklingsstillinger ved højere uddannelsesinstitutioner.

Tilmelding

Er du interesseret i mere information eller ønsker at tilmelde dig, så kontakt chefkonsulent Pia Assenholm på 7266 5260 eller ptoa@ucsyd.dk
 

Har du nogle spørgsmål?

Lene-Theresa Hansen

Lektor

Lene-Theresa Hansen (LTHA)

Lene-Theresa har ansvar for UC SYDs Videreuddannelse på områderne demens, psykiatri, socialpædagogik, sundhedspraksis og ICDP.