Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning

Master i psykiatri

Få kompetencer til at varetage lederstillinger inden for psykiatrien i det offentlige og det private

Udvikl dine metodiske og videnskabelige kompetencer

Arbejder du inden for psykiatrien i enten offentligt eller privat regi? Og har du taget eller er i gang med at tage diplomuddannelsen i psykiatri? Så er masteruddannelsen lige noget for dig.

Bliv master på blot et år

Den fulde masteruddannelse tager to år, men uddannelsen er struktureret således, at færdiguddannede diplomstuderende i psykiatri fra en dansk professionshøjskole kan få merit for masteruddannelsens første år.

Masteruddannelsen udbydes i samarbejde med Norwegian University of Science and Technology, Norge (NTNU)

Masterens opbygning og struktur

Masteruddannelsen i psykiatri udvikler dine metodiske og videnskabelige kompetencer til at kunne deltage i forsknings- og udviklingsarbejde. Du lærer at forholde dig kritisk og analytisk til eksisterende viden, til eget fagligt ståsted og til det kliniske arbejde i psykiatrien.  

Masteruddannelsens 2. studieår:

  • Obligatorisk modul: Forskningsetik (7,5 ECTS)
  • Valgfrit modul (7,5 ECTS)
  • Masteropgave (45 ECTS)

Pris

15.000 DKK for uddannelsens 2. studieår.

Karrieremuligheder

Med en Master i psykiatri udvikler du kompetencer til at varetage lederstillinger inden for psykiatrien i det offentlige og det private. Du kan også varetage forsknings- og udviklingsstillinger ved højere uddannelsesinstitutioner.

Tilmelding

Er du interesseret i mere information eller ønsker at tilmelde dig, så kontakt chefkonsulent Pia Assenholm på 7266 5260 eller ptoa@ucsyd.dk
 

Har du nogle spørgsmål?

Pia Assenholmn

Faglig leder, Videreuddannelsen

Pia Toft Assenholm (PTOA)

Pia er faglig leder af UC SYD's sundhedsfaglige videreuddannelse til sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, bioanalytikere, laboranter, jordemødre og indenfor ernæring og sundhed.