Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

FRESH: FOOD RESTORE ENVIRONMENT for SUSTAINABILITY & HEALTH – Et Interreg V projekt

Som beskrevet i formålet for projektet, så sigter FRESH mod at udvikle perspektivet på praksisrelevante implementeringsstrategier for klimavenlig, sundhedsfremmende ernæring, i forbindelse med uddannelse inden for grænseregionen.

Fokus er især på tilgængeligheden i forhold til unge/voksne uden uddannelse og nøglepersoner. Netværksprojektet sigter mod at muliggøre innovative koncepter af et FOOD HOUSE for uddannelse og klimabeskyttelse og mod at fremme udviklingen af tværfagligt samarbejde.

Nye løsninger in ERNÆRING - UDDANNELSE - KLIMABESKYTTELSE - SOCIALE ANLIGGENDER er fokuseret. Gennem tysk-dansk universitetssamarbejde (EUF og UC SYD) udvikles klimavenlige koncepter i forhold til uddannelse.

Arbejdet har bl.a. foregået  i samarbejde med Europaniversitetet i Flensborg.

Projektet har bl.a. involveret studerende i at udvikle nye valgfagsbeskrivelser omkring bæredygtighed. Projektet er støttet af Interreg Deutschland-Danmark og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Læs mere her: