Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom-, akademi- eller masterniveau
  • Skræddersyede forløb For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Find os Adresser og kontaktoplysninger - du finder det hele her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Privatlivspolitik for CFU Nyhedsbrev

Privatlivspolitik for CFU Nyhedsbrev

Ved tilmelding til "CFU Nyhedsbrev" afgiver du dit navn (evt. blot kaldenavn) og din e-mail adresse. Derudover kan du vælge at afgive oplysninger om hvilken kommune du tilhører og/eller hvilke interesseområder du har.

Vi bruger dine personoplysninger til målrettet at sende dig nyhedsbrevet, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer, baseret på de interesseområder, du har valgt. Hvis du angiver, hvilken kommune du tilhører, kan du derudover modtage information og relevante tilbud fra CFU, som særligt er gældende for din kommune. 

Vi videregiver ikke dine personoplysninger, og du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet eller opdatere dine valgte interesseområder via det link, du finder nederst i nyhedsbrevet.

Vi bruger MailChimp som databehandler til udsendelse af vores nyhedsbreve og vi overfører dermed dine oplysninger til MailChimp i USA. MailChimp er medlem af Privacy Shield ordningen, og det betyder, at de som minimum lever op til samme krav som i GDPR. Dine data opbevares hos MailChimp, indtil du framelder dig nyhedsbrevet, hvorefter vi siker, at dine personoplysninger slettes permanent.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at se hvilke oplysninger vi har registreret om dig, ligesom du har ret til at få oplysninger om dig rettet eller slettet.

Endvidere har du ret til begrænsning af behandling af dine oplysninger, ret til indsigelse, ret til at transmittere oplysninger, samt ret til at klage til Datatilsynet. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets "Vejledning om de registreredes rettigheder", som du finder på www.datatilsynet.dk

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, eller ønsker at trække dit samtykke tilbage, kan du enten bruge linket i bunden af vores nyhedsbreve eller du kan kontakte os på cfu@ucsyd.dk, så håndterer vi din forespørgsel hurtigst muligt.


Version 1 - 22. maj 2018