Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom-, akademi- eller masterniveau
  • Skræddersyede forløb For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Find os Adresser og kontaktoplysninger - du finder det hele her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Pernille Christensen Norbeck (PNOR)

Pernille Christensen Norbeck

Timelærer - Videreuddannelsen

Pernille C. Norbeck underviser på Diplomuddannelsen i ledelse på UC SYD. Helt grundlæggende brænder Pernille for at lære ledere at kommunikere på en måde, der skaber flere brilliante arbejdsliv – for både ledere og øvrige kolleger.  

Med en baggrund som cand. mag. i international virksomhedskommunikation, har hun en særlig interesse i ledelse og relationsskabelse, hvor det særligt er den personlige kommunikation, Pernille er optaget af.  

Telefon: 7582
E-mail: pnor@ucsyd.dk
By: Haderslev
LinkedIn: ugorelate

Certificeret i Jungiansk typeindex

Pernille er certificeret i Jungiansk typeindex  (JTI) fra Center for Ledelse. JTI er et professionelt værktøj til ledelsesudvikling, teamudvikling, personlig udvikling og karriere coaching. Værktøjet sætter hun ofte i spil, når det handler om forandringsledelse og kommunikation i det hele taget.  

Medinddragende og levende undervisning

I sin undervisning prioriterer Pernille at facilitere på en måde, der er struktureret, medinddragende og levende. Det gør hun på baggrund af en faciliteringsuddannelse fra Copenhagen Leadership.

I sin undervisning inddrager hun altid storytelling, hvor hun trækker på alle sine gode historier fra det virkelige liv. Pernille giver rigtigt meget af sig selv, når hun underviser - for at de akademiske teorier og modeller får ansigt på i praksis, og for at studerende husker og forstår teorierne bedre.

Erfaringer som leder og ledelseskonsulent

Sin erfaring henter Pernille i mange år som kommunalt og regionalt ansat konsulent og leder, hvor hun har oplevet på egen krop, hvad det vil sige at være leder.

Udover at undervise på UC SYD, er Pernille selvstændig ledelseskonsulent i UgoRELATE. Her løser hun opgaver for både offentlige og private virksomheder, der giver hende erfaring og endnu flere praksiseksempler, som hun kan glæde sine studerende med.