Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom-, akademi- eller masterniveau
  • Skræddersyede forløb For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Find os Adresser og kontaktoplysninger - du finder det hele her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Privatlivspolitik for nyhedsbreve fra UC SYD Efter- og videreuddannelse

Privatlivspolitik for nyhedsbrev fra UC SYD Efter- og videreuddannelse

Når du tilmelder dig UC SYDs Efter- og videreuddannelse nyhedsbrev afgiver du dit navn (evt. blot kaldenavn) og din e-mail adresse. Derudover kan du(i visse tilfælde) vælge at afgive oplysninger om hvilken kommune / arbejdsplads du tilhører og/eller hvilke interesseområder du har.

Vi bruger dine personoplysninger til målrettet at sende dig nyhedsbrevet, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer, baseret på de interesseområder, du har valgt. 

Vi videregiver ikke dine personoplysninger, og du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet eller opdatere dine valgte interesseområder via det link, du finder nederst i nyhedsbrevet.

Når du skriver dig op til nyhedsbrevet, vil den første e-mail du modtager altid være en 'double opt' in' e-mail. Dette betyder, at vi først sender dig en e-mail, hvor vi beder dig bekræfte, at det er din e-mail. Dette gør vi for at sikre os, at vi kun har folk skrevet op på nyhedslisten som selv har givet samtykke. 

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at se hvilke oplysninger vi har registreret om dig, ligesom du har ret til at få oplysninger om dig rettet eller slettet.

Endvidere har du ret til begrænsning af behandling af dine oplysninger, ret til indsigelse, ret til at transmittere oplysninger, samt ret til at klage til Datatilsynet. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets "Vejledning om de registreredes rettigheder", som du finder på www.datatilsynet.dk

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, eller ønsker at trække dit samtykke tilbage, kan du enten bruge linket i bunden af vores nyhedsbreve eller du kan kontakte os på kommunikation@ucsyd.dk, så håndterer vi din forespørgsel hurtigst muligt.