Madkundskab, som specialtilrettelagt forløb, er til dig som arbejder på en skole, har en læreruddannelse, men mangler formelle kompetencer i faget.
Med undervisningsfaget madkundskab opnår du, gennem praktisk og teoretisk fordybelse forudsætninger for at kunne varetage en varieret og inkluderende undervisning i faget i skolen. En undervisning der sigter mod elevernes dannelse til at kunne foretage kritiske, reflekterede og begrundede valg og handlinger i relation til mad og måltider.
Der arbejdes blandt andet med følgende områder:
• Håndværk og madlavning
• Sundhed
• Fødevarebevidsthed
• Madkultur
• Fagdidaktik og metodik
Praktiske oplysninger
Bemærk: det er en forudsætning for at blive optaget at man er uddannet lærer og har undervisningserfaring i faget.
Studieaktivitetsmodel kan ses her
De vigtige detaljer
På nedenstående side finder du alt, hvad du skal vide om til- og afmelding til vores efter- og videreuddannelsesmoduler, samt eksamener og udgifter.
Er du interesseret i at få op til 10.000 kr. årligt til videreuddannelse? Så læs mere her.
Tilmeld dig her
Madkundskab
Nedenfor kan du se hvor og hvornår, vi udbyder modulet. Tryk på + for mere information
- Slutdato: 20.06.2025
- Bedømmelse: Skriftlig + mundtlig prøve
- Pris: kr. 25.800
- Kursusnummer: EH16-24102
Det er en forudsætning for at blive optaget at man er uddannet lærer og har undervisningserfaring i faget. Aflevering af evt. projektopgave; den 1. maj 2025. Kompetencemålsprøven afholdes i uge 21, 2025.