Gå til hovedindhold

Besøg os til Åbent hus

Bliv klogere på dit valg af uddannelse

Åbent hus i februar 2019

Næste gang du kan komme og besøge os til Åbent hus er i februar 2019. Den endelige dato for hvert campus finder du her på siden, når vi nærmer os februar.

Åbent hus er din mulighed for at møde vores 16 uddannelser. Vi byder dig indenfor, så du kan snakke med vores studerende, få svar på dine spørgsmål, gå rundt og se campus og mærke studielivet. Du kan læse mere om Åbent hus under den enkelte campusby herunder. Vi glæder os til at se dig!

Besøg os, følg os og spørg os

Kan du ikke vente til februar med at besøge os, møde vores studerende og få svar på dine spørgsmål, så tilbyder vi dig flere muligheder.

Du kan nemlig blive studerende for en dag, hvor du får en smagsprøve på den uddannelse, du går og drømmer om. Du kan også kontakte os med de spørgsmål, du mangler at få svar på, eller du kan møde os på vores sociale medier. På Facebook kan du følge med i, hvad der rører sig på vores uddannelser og campusser, og på Instagram kan du komme helt tæt på vores studerende, når de uge efter uge tager os med ind på studiet og i praktikken.

Læs mere om arrangementerne

Åbent hus i Esbjerg: februar 2019

Åbent hus i Haderslev: februar 2019

Åbent hus i Kolding: februar 2019

Infomøde i Aabenraa: februar 2019

Bliv studerende for en dag

Kan du ikke komme, når vi holder Åbent hus? Så har du alligevel mulighed for at besøge os. Du kan nemlig blive studerende for en dag, hvor du kommer helt tæt på livet som studerende på den uddannelse, du ønsker.

Har du spørgsmål? Kontakt os