Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

15. og 16. september 2022

Professionsfestival 2022

Professionsfestivals logo

Kom med til årets Professionsfestival

Den 15. og 16. september indbyder vi dig til dette års Professionsfestival. Der er tale om to festlige og inspirerende dage på de fire UC SYD-campusser i Syd- og Sønderjylland - Esbjerg, Kolding, Haderslev og Aabenraa.

Temaet er bæredygtighed - både i forhold til klima og grøn omstilling, og når det handler om rige og kulturelle studiemiljøer på vores campusser.

På de to festivaldage vil du møde faglige oplæg, foredrag, politiske debatter, musikalske indslag, kunst og kultur. Og torsdag afsluttes med en større koncert.

Det er naturligvis gratis at deltage. Medbring blot dig selv, nysgerrighed og eventuelt gode spørgsmål, hvis du vil deltage i debatterne.

Festivalstemningen er på plads, og i programmet kan du browse rundt og snuse til det, der er interessant for netop dig.

Se programmerne her

Årets Professionsfestival bliver den 15. og 16. september, hvor UC SYD indbyder til to festivaldage. Her markerer vi den oplysende, debatterende, værdiskabende og kulturbærende uddannelses- og vidensinstitution i den syddanske region.

UC SYD er Syd- og Sønderjyllands største uddannelsesinstitution, og vi uddanner til en lang række vigtige professioner inden for blandt andet velfærd. Vi vil gerne udbrede viden og kendskabet om vore professioner og lave debat om fremtiden for vores fag, og derfor er Professionsfestival 2022 åben for alle vores studerende, medarbejdere, lokalsamfundet, stakeholders og alle andre, der kunne tænke sig at kigge forbi en af vore smukke campusser i Esbjerg, Kolding, Haderslev og Aabenraa. 

Har du spørgsmål? Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til Professionsfestivalen.