Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Digitale ressourcer til engelsk - indskoling

Ressourcer til engelskundervisningen

 

Starfall Education

0. - 3. klasse

Læsning - Starfall Education

Niveaudelt læsning med lyd og opgaver med fokus på fonemer og indhold. Interaktive videoer med sange, spil og aktiviteter. Gratis på pc, men kun nogle gratis apps.
Unite for Literacy

1. - 4. klasse

Læsning - Unite for Literacy

Faglig læsning inddelt i emnekategorier. Som udgangspunkt oplæsning og tekst på engelsk, men oplæsning på mange andre sprog kan tilføjes, også dansk.
Incredible English

1. - 4. klasse

Læsning - Incredible English

Små illustrerede historier med lyd for de helt små begyndere i engelsk. Her er også sange, som de kan synge med på, interaktive billedordbøger og lette opgaver. Siden kræver flash på pc, hvis der skal arbejdes på iPad/tablet, kan Puffin Web browser anvendes.
Oxford Owl

2. - 5. klasse

Læsning - Oxford Owl

Niveaudelt autentisk læsning med lyd med enkelte opgaver til nogle bøger med fokus på lyd og indhold. Lav gratis elevlogin, der deles med eleverne. Gå et 1-2 klassetrin ned i niveau i forhold til engelsk som fremmedsprog.
Get Epic

1. - 7. klasse

Læsning - Get Epic

Autentiske ebøger med og uden lyd. Et stort udvalg af både skøn- og faglitteratur. Bøger med opgaver til indholdsforståelse. Gratis på pc og iPad på skolens lokalitet. Get Epic kan benyttes hjemme i undervisningstiden fra kl. 7-16. Hvis du sender klassens forældre en invitation, kan dine elever gratis tilgå en begrænset udgave i yderligere 2 timer om ugen.
Storyline Online

1. - 4. klasse

Storyline Online

Forskellige skuespillere og andre kendisser læser billedbøger højt. De seneste oplæsninger er animerede. Gratis på både på pc og iPad. Nu også med flere forløbsforslag, se under ’blog’.
CBeebies Global

0. – 3. klasse

CBeebies Global

Engelske børneudsendelser og musikalske videoer for de helt små. På siden findes også simple spil og kreative aktiviteter mest for sjov.
British Council

1. - 6. klasse

British Council Learn English Kids

Mange historier med interaktive og analoge opgaver. Et bredt udvalg af læringsvideoer, og opgaver, der træner den første grammatik, stavning og ordforråd.
ESL Games

2. - 6. klasse

ESL Games

Et stort udvalg af temainddelte interaktive spil og øvelser. Spillene kræver flash på pc, hvis der skal spilles på iPad/tablet, kan Puffin Web browser anvendes. Analoge brætspil og spillekort, flashcards og opgaveark kan downloades gratis.
Tools for Educators

1. - 10. klasse

Tools for Educators

Gratis værktøjer til din engelskundervisning som fx krydsord, brætspil, bingoplader, krydsord mv. Lav dine egne eller find færdige spil og arbejdsark under temaerne forneden.