Gå til hovedindhold
01. Vælg område

02. Vælg uddannelse

03. Vælg modul

04. Tilmeld

Om Ledelse

Ledelse er for dig, der har brug for nye kompetencer som leder eller har lyst til at bevæge dig ind på ledelsesområdet i offentlige, private og frivillige organisationer.

Vi tilbyder dig forskellige uddannelser, moduler og kurser, der kan give dig nye kompetencer inden for ledelsesområdet på forskellige niveauer. Du finder dem nedenfor.

Kompetencegivende videreuddannelser inden for ledelse på bachelorniveau

Diplomuddannelsen i ledelse er til dig, der har brug for nye kompetencer som leder eller har lyst til at bevæge dig ind på ledelsesområdet i offentlige, private og frivillige organisationer.

Videregående uddannelser, mens du passer dit lederjob

Akademiuddannelsen i ledelse er for dig, der gerne vil styrke dine ledelsesfaglige kompetencer, og blive i stand til at gennemføre personaleledelse i private og offentlige virksomheder.­

Kurser og konferencer

Inspiration til nye veje i din ledelse

Har du brug for ny viden, inspiration og netværk indenfor ledelse, så er vores konferencer og kurser om ledelse noget for dig. Indenfor ledelse har vi viden til at facilitere de udfordringer og muligheder, du som leder møder i hverdagen, og vi samarbejder med de dygtigste konsulenthuse og eksperter indenfor ledelse.

Har du spørgsmål? Kontakt os

Jens Juulsgaard

Efter- og Videreuddannelseschef

Jens Juulsgaard Larsen (JJLA)

Jens er videreuddannelseschef og ansvarlig for videreuddannelse indenfor ledelse.

Anna Maria (Trine) Rønholt

Konsulent

Anne Maria Rønholt (AMRO)

Er du i tvivl om du skal vælge en akademi- eller en diplomuddannelse? Har du brug for en individuel realkompetencevurdering? Har du spørgsmål til tilmeldingsfrister, optagelseskrav, dokumentation, SVU eller ECTS? Kontakt Trine, der er vores studievejleder på  UC SYD Videreuddannelse og få svar på dine spørgsmål.