Gå til hovedindhold
01. Vælg område

02. Vælg uddannelse

03. Vælg modul/kursus

04. Tilmeld

Om Ledelse

Ledelse er for dig, der har brug for nye kompetencer som leder eller har lyst til at bevæge dig ind på ledelsesområdet i offentlige, private og frivillige organisationer.

Vi tilbyder dig forskellige uddannelser, moduler og kurser, der kan give dig nye kompetencer inden for ledelsesområdet på forskellige niveauer. Du finder dem nedenfor.

Kompetencegivende videreuddannelser inden for ledelse på bachelorniveau

Diplomuddannelsen i ledelse er til dig, der har brug for nye kompetencer som leder eller har lyst til at bevæge dig ind på ledelsesområdet i offentlige, private og frivillige organisationer.

Videregående uddannelser, mens du passer dit lederjob

Akademiuddannelsen i ledelse er for dig, der gerne vil styrke dine ledelsesfaglige kompetencer, og blive i stand til at gennemføre personaleledelse i private og offentlige virksomheder.­

Inspiration til nye veje i din ledelse

Har du brug for ny viden, inspiration og netværk indenfor ledelse, så er vores konferencer og kurser om ledelse noget for dig. Indenfor ledelse har vi viden til at facilitere de udfordringer og muligheder, du som leder møder i hverdagen, og vi samarbejder med de dygtigste konsulenthuse og eksperter indenfor ledelse.

Har du spørgsmål? Kontakt os

Adjunkt

Anne Gregersen (ATGR)

Anna Maria (Trine) Rønholt

Studievejleder

Anne Maria Rønholt (AMRO)

Er du i tvivl om du skal vælge en akademi- eller en diplomuddannelse? Har du brug for en individuel realkompetencevurdering? Har du spørgsmål til tilmeldingsfrister, optagelseskrav, dokumentation, SVU eller ECTS? Trine er døbt Anne Maria, men er altid blevet kaldt Trine. Så kontakt Trine, der er vores studievejleder på  UC SYD Videreuddannelse, og få svar på dine spørgsmål. Du kan også læse mere om vores videreuddannelser.