Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning

Kontakt studievejledningen

Brug for hjælp, inden du søger ind på en uddannelse? Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

Spørgsmål inden du søger ind? Kontakt os

Vi har et helt team, der står klar til at svare på dine spørgsmål. Hvilken uddannelse skal du vælge? Hvordan udfylder du din ansøgning? De hjælper dig gerne med at få svar på begge spørgsmål - og alt indimellem.

Du kan træffe dem:
Mandag-tirsdag: 9-12
Onsdag-fredag: 9-14

For nuværende studerende

Er du allerede studerende på UC SYD, og har du brug for vejledning om dit studie, er du meget velkommen til at sende os en e-mail.

Kurser, akademi- og diplomuddannelser

Er du interesseret i at bygge ovenpå den uddannelse, du allerede har? Så læs mere her eller se kontaktoplysninger på vores studievejleder for Efter- og videreuddannelsen.

SU-vejledning

Har du spørgsmål vedrørende SU (Statens Uddannelsesstøtte)? Så hjælper vores SU-vejledere dig meget gerne.

SPS-vejledning

SPS står for specialpædagogisk støtte. Det betyder, at du kan få studiestøtte, hvis du har nogle funktionsnedsættelser. På den måde kan du tage en uddannelse på lige fod med alle andre. Har du spørgsmål til SPS, så kontakt os endelig.

Studievalg Sydjylland

Du har også mulighed for at få hjælp til det svære studievalg hos Studievalg Sydjylland, som er et af de syv studievalgcentre i Danmark. Du finder dem på ug.dk, og du kan booke en samtale med dem på bookstudievalgsyd.dk.

Mere information? Mere inspiration?

Vi står klar ved telefonen og tasterne, når du ringer og skriver til os. Men vi har også samlet en masse information til dig, hvor du kan læse mere, blive inspireret og måske finde svarene på dine spørgsmål.

I tvivl om uddannelse?

Lad os hjælpe dig med at blive klogere på dit studievalg. Find en masse inspiration til det svære valg her.