Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

Få den nyeste viden om idrætsfaget på webinar om SPIF 18

UC SYD inviterer dig til gratis webinar, hvor SPIF-18 rapporten præsenteres.

Publiceret:

UC SYD inviterer dig til gratis webinar, hvor SPIF-18 (Status på På IdrætsFaget) rapporten præsenteres. Du bliver introduceret til rapportens vigtigste pointer og får mulighed for at stille spørgsmål til rapportens forfattere.

Rapporten er en opfølgning på SPIF-11. Udover at få en status på idrætsfaget i dag, får du også en god fornemmelse af, hvordan faget har udviklet sig de seneste 6-7 år. 

Vi afholder webinaret tirsdag den 12. juni kl. 14.30-15.30. Det er ikke nødvendigt, at du tilmelder dig, men klik ind på YouTube 15 minutter før webinariet starter på linket her https://www.youtube.com/channel/UCPyGs17JGNJJuqOVRrQzB6w/live

Om SPIF projektet

Status på På IdrætsFaget (SPIF) er et projekt, der løbende undersøger og beskriver idrætsfagets status på en lang række indikatorer. Projektet giver dig viden, argumenter og adgang til data - f.eks. til en opgave om idrætsfaget, en ansøgning, en artikel eller hvis du blot interesseret i faget.

Du finder rapporterne og datasæt fra 2004 og 2011 på SPIF på ucsyd.dk/spif.

Adgang til data?

Vil du gerne vil have adgang til dele af datasættet som Excel eller SPSS-fil, kan du kontakte projektleder Jesper von Seelen på jvse@ucsyd.dk. Så kan du selv regne videre på tallene, få adgang til de transskriberede interviews, gå på jagt efter sammenhænge eller andre forhold, der endnu ikke er beskrevet i rapporterne eller artiklerne.