Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

KOSMOS træder ind i fagligt advisory board

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet har inviteret KOSMOS til at indgå i et fagligt advisory board for Fagene i bevægelse.

Publiceret:

Det faglige advisory board nedsættes som en central del af initiativet Fagene i bevægelse, som er iværksat af Børne – og Undervisningsministeren.

Formålet med det faglige advisory board er at bidrage med faglig sparring og rådgivning, understøtte national videndeling samt være et fagligt miljø, hvor der vidensdeles om nye tiltag og erfaringer med bevægelse i en grundskolekontekst.

Det nationale videncenter KOSMOS blev etableret i 2007, - og det er dejligt og fantastisk, at der er lykkedes i de seneste 14 år at fastholde kompetencer og anseelse som nationalt videncenter over for styrelser og ministeriet, der løbende ønsker at inddrage medarbejdere fra KOSMOS i deres arbejde eller som aktuelt til fagligt advisory board for initiativet 'Fagene i bevægelse' under Styrelsen for Undervisning og Kvalitet. Vi glæder os til arbejdet og ser frem til at kunne være med til fortsat at præge udviklingen på nationalt plan.

Børge Koch

Daværende videncenterchef, Videncenter for sundhedsfremme

Fagene i Bevægelse er et koordineret sektorprojekt om lokal kapacitetsopbygning omkring arbejdet med bevægelse i skoledagen med Styrelsen for Uddannelse og Kvalitet som opdragsgiver. Opgaven varetages af de seks professionshøjskoler.

Læs mere om KOSMOS