Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

Alexander von Oettingen bliver ny rektor ved UC SYD

    

Publiceret:

Efter en grundig rekrutteringsproces har UC SYDs bestyrelse i dag besluttet, at prorektor Alexander von Oettingen med virkning fra 1. juni tiltræder stillingen som rektor ved UC SYD, den største uddannelses- og vidensinstitution i Syd- og Sønderjylland.

– Alexander brænder for og har et tæt kendskab til professionshøjskolesektoren og har gennem de seneste 20 år været en aktiv del af UC SYD. Først som underviser, så som leder, udviklingschef og -direktør og siden 2015 som prorektor ved UC SYD, fortæller bestyrelsesformand Stephanie Lose.

Alexander von Oettingen vil i perioden fra den 22. marts og til den 31. maj være fungerende rektor ved UC SYD.

– Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at sige den afgående rektor Birthe Friis Mortensen mange tak for et godt samarbejde og for den store indsats, hun har ydet som UC SYDs rektor i de seneste ni år. Birthe Friis Mortensen har leveret flotte resultater og har stået i spidsen for en god og positiv udvikling for UC SYD, siger bestyrelsesformand Stephanie Lose.

– Bestyrelsen ser frem til samarbejdet med Alexander von Oettingen og ønsker ham held og lykke med at føre UC SYD ind i næste udviklingsfase i samarbejde med ledelse og medarbejdere, slutter Stephanie Lose.

Mere information

Bestyrelsesformand Stephanie Lose, tlf. 25 33 09 82 - find foto her 
Kommende rektor Alexander von Oettingen, tlf. 72 66 52 09, avoe@ucsyd.dk - find foto her.