Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom-, akademi- eller masterniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Find os Adresser og kontaktoplysninger - du finder det hele her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Forskningschef flytter til Aalborg Universitet

Efter tre år som forskningschef på UC SYD tiltræder Keld Thorgård som institutleder på Aalborg Universitet pr. 1. januar 2019.

Publiceret:

Den 1. januar 2019 tiltræder Keld Thorgård stillingen som institutleder på Institut for Læring og Filosofi. Siden 2015 har Keld Thorgård stået i spidsen for den strategiske udvikling og ledelse af UC SYD’s forsknings - og udviklingsaktiviteter.

- Keld Thorgård har på relativ kort tid fået samlet UC SYD's forskningsafdeling og skabt et robust og bæredygtig forskningsstrategi for hele UC SYD. Især hans tanker om, at professionsforskningen skal rette sig tydeligt mod centrale velfærdsområder i praksis og samtidig være en integreret del på uddannelserne, har vist sig at være den helt rigtige vej. Vi – og hele sektoren – kommer til at savne Keld – både hans faglige viden og som en god kollega. Jeg personligt kommer til at savne en god ven, man kunne tænke og grine med og vil ønske ham alt godt, siger prorektor Alexander von Oettingen

Gode kollegaer og samarbejdspartnere

Som institutleder på Aalborg Universitet skal Keld Thorgård nu stå i spidsen for 174 ansatte og 1.260 studerende på bachelor-, kandidat- og masteruddannelser og samtidig sætte retningen for internationalt anerkendte forskningsmiljøer, der fokuserer på båndene mellem forskning og virksomheder, institutioner og organisationer.  
 
- Jeg har haft en rigtig fin tid ved UC SYD. Det er en institution og en sektor i en god og interessant udvikling. Og jeg vil komme til at savne de mange gode kollegaer og samarbejdspartnere, jeg har her, siger Keld Thorgård, - samtidig glæder jeg mig meget til det nye job og de nye udfordringer. Institut for Læring og Filosofi ved Aalborg Universitet er et godt og vigtigt institut, som bedriver humanistisk og samfunds-videnskabelig uddannelse og forskning på en verdensvendt måde.

Om Keld Thorgård

Keld Thorgård er oprindeligt uddannet filosof fra Aarhus Universitet, hvor han også fik en ph.d.-grad i 2010 ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Center for Sundhed, Menneske og Kultur ved Institut for Filosofi og Idehistorie.

Efterfølgende var han i seks år ansat som først adjunkt og siden lektor ved Afdeling for Filosofi og Idehistorie på Institut for Kultur og Samfund på Aarhus Universitet, inden han fortsatte karrieren på UC SYD. Og nu ser han frem til nye udfordringer i Aalborg.
 
Læs mere hos Aalborg Universitet