Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

Hvad drømmer du om i fremtiden? Kom til åbent hus og hør om mulighederne på UC SYD

Publiceret:

Måske står du lige nu og skal beslutte dig for, hvilken uddannelsen du skal gå i gang med. Og er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så får du i uge otte en god mulighed for at spore dig ind på det helt rigtige valg.

Her byder UC SYD nemlig indenfor på sine campusser i Aabenraa, Esbjerg, Haderslev og Kolding til Åbent hus, hvor du kan snakke med vores studerende og undervisere, få svar på spørgsmål, se omgivelserne og mærke studielivet.

Åbent hus-ugen indledes tirsdag 22. februar på Campus Aabenraa hvor du kan uddanne dig til pædagog, pædagogisk assistent, socialrådgiver og sygeplejerske.

Lørdag 26. februar finder Åbent hus sted på UC SYDs andre campusser undtagen i Kolding. For i Kolding holder UC SYD åbent hus med SDU i deres bygning i Universitetsparken. Vi er i gang med at bygge en helt ny campus lige ved siden af SDU, og til sommer slår vi dørene op for undervisere og studerende. Måske er du én af dem?

På Koldings nye campus kan du uddanne dig til pædagog og pædagogisk assistent – du kan læse grafisk kommunikation og du kan blive lyddesigner. Til Åbent hus i SDU’s atrium kan du møde uddannelserne til pædagog, pædagogisk assistent og grafisk kommunikation.

I Esbjerg er der 12 uddannelser at stifte bekendtskab med – blandt andre til lærer, pædagog, socialrådgiver, sundhedsadministrativ koordinator og sygeplejerske.

På UC SYDs campus i Haderslev holder otte uddannelser til, og du kan møde dem alle otte – blandt andre uddannelserne til lærer, administrationsbachelor, ergoterapeut, fysioterapeut, lyddesigner og uddannelsen i skat.

På alle campusser kan du høre både studerende og undervisere fortælle om uddannelserne, studielivet og karrieremuligheder, mens UC SYDs vejledere, optagelsesteam og boligforeninger står klar til at svare på alle dine spørgsmål og give mulige studerende og andre interesserede masser af gode og nyttige informationer.

FAKTA

Læs her om, hvilke uddannelser du kan besøge på de fire campusser. Nedenfor kan du se, hvornår der er Åbent hus på de enkelte campusser:

  • Campus Aabenraa, tirsdag 22. februar kl. 18 til 20 (Campusalle 20)
  • Campus Esbjerg, lørdag 26. februar kl. 10 til 14 (Degnevej 16)
  • Campus Haderslev, lørdag 26. februar kl. 11 til 14 (Lembckesvej 3-7)
  • Campus Kolding – uddannelserne pædagog, pædagogisk assistent og grafisk kommunikation holder åbent hus med SDU i deres bygning lørdag 26. februar fra kl. 12 til kl. 15.
    Her vil der også være mulighed for at deltage i rundvisning i UC SYDs nye bygning, der er nabo til SDU’s.

Har du spørgsmål? Kontakt kommunikationschef Mikkel Dybtved-Ntarampa Andersen, 72 66 25 29, mdan@ucsyd.dk.