Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

Skat på skoleskemaet

Nu er der godt nyt for dem, der ikke nåede at søge ind, da der var ansøgningsfrist til kvote 1 i juli, og som gerne vil være en del af skattesuccessen. De kan nemlig nå det endnu.

Publiceret:

Fredag den 26. juli får alle, der har søgt ind på en videregående uddannelse, besked på om de er optaget. Men nu er der godt nyt for dem, der ikke nåede at søge ind, da der var ansøgningsfrist til kvote 1 i juli, og som gerne vil være en del af skattesuccessen. De kan nemlig nå det endnu.

21 unge, der går med en drøm om at gøre karriere inden for skat, har valgt at søge ind på skatteuddannelsen i Haderslev, der kun har et år på bagen. Uddannelsen er gået fra sidste år at have 13 ansøgere til i år at have 21 første prioritets ansøgere til uddannelsen.

En af dem, der har søgt ind på skatteuddannelsen, er Nikolaj Thorseth Henriksen, der er flyttet fra Esbjerg til Haderslev for at være klar til studiestart.

Jeg har valgt skatteuddannelsen, fordi jeg altid har haft en stor interesse for de økonomiske fag. Samtidig får jeg en meget attraktiv jobprofil, der giver mig rigtig gode karrieremuligheder.

Nikolaj Thorseth Henriksen

Ansøger til skatteuddannelsen på UC SYD

UC SYD’s rektor, Birthe Friis Mortensen, glæder sig over, at så mange unge har fået øjnene op for skatteuddannelsen.

-Uddannelsen har jeg kun eksisteret et år, så det er virkelig flot, at vi kan tiltrække så mange. Og det er gode nyheder, ikke kun for os, men også for samfundet i det hele taget, for behovet for dem er jo stort, lyder det fra rektoren.

Også Malte Stucke-Brander har valgt skatteuddannelsen, og skal i gang med andet år af studiet til sommer.

Malte SB Skat

 

En af mine motivationsfaktorer var, at der er en vis jobsikkerhed for kandidater som os. Der er stor efterspørgsel på os, når vi er færdige.

Malte Stucke-Brander

Studerende på skatteuddannelsen på UC SYD

De kommende studerende på uddannelsen har søgt via enten kvote 1 eller 2. Men nu har unge, der ikke har nået at søge, en chance for også at komme med på holdet.

Flere studerende
-Vi vil selvfølgelig rigtig gerne have flere studerende ind på uddannelsen, og i den kommende tid vil vi derfor tilbyde unge at søge en studieplads på skatteuddannelsen med start allerede til sommer. Med skattevæsenets syv nye styrelser fordelt over hele landet, og med flere afdelinger i vores region, er der rigtig gode karrieremuligheder for de unge, der vælger at gå skattevejen. Skattevæsenet skal over de kommende år ansætte mere end 1000 nye medarbejdere. Og derfor håber vi da også, at flere vælger denne gode mulighed, udtaler Birthe Friis Mortensen.

Går man med en drøm om at gøre karriere i skattevæsenet, kan man sende en ansøgning via UC SYD’s hjemmeside: ucsyd.dk/ledige-studiepladser. Her kan man også se, hvilke øvrige uddannelser, der tilbyder studiestart allerede til sommer.