Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

Søren Boy Larsen ny EVU-chef

Publiceret:

Søren Boy Larsen tiltræder 1. december som ny chef for Efter- og videreuddannelse på UC SYD.

Søren Boy Larsen har været uddannelsesleder på VIA siden 2014, hvor han har haft ansvar for udvikling og drift af diplom- og akademiuddannelser inden for ledelse og offentlig forvaltning.

Hans nye rolle er at sætte sit aftryk på UC SYDs nuværende og nye efter- og videreuddannelser og i samarbejde med kolleger skabe stærkere sammenhæng mellem efter- og videreuddannelsesaktiviteter, grunduddannelse og forskning.  

– Det er en spændende udfordring at skulle bidrage til at realisere UC SYDs nye Strategi 2025. Den hviler på et solidt værdigrundlag, som jeg synes rammer nogle samfundsmæssige perspektiver, som jeg rigtig gerne vil arbejde med, siger Søren Boy Larsen.

Ny ramme om UC SYDs virke
– En ny direktion er lige begyndt, rektor Alexander von Oettingen er tiltrådt for nylig, den nye Strategi 2025 danner en ny ramme om UC SYDs virke – og efter- og videreuddannelsesaktiviteterne skal integreres og samstemmes med professionshøjskolens øvrige aktiviteter – grunduddannelse, forskning og udvikling. Det vil styrke UC SYDs samlede, faglige kapacitet, som vi i endnu højere grad skal gøre tilgængelig og relevant for hele regionen.

Attraktive og relevante
– På UC SYD vil vi bidrage til professionsudviklingen for de unge på grunduddannelserne, men også for dem, som er i professionerne, og som videreuddanner sig hos os. Og vi vil gerne i endnu tættere dialog med både de studerende og kommuner, hospitaler, styrelser og private virksomheder, som ansætter vores dimittender, om, hvordan vi kan blive endnu skarpere, attraktive og relevante, understreger han.

Søren Boy Larsen er 48 år, cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet og bor i Aarhus-bydelen Viby sammen med sine to døtre på 13 og 16 år.