Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Efter- og videreuddannelse
 • Forskning
 • Om UC SYD
 • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom-, akademi- eller masterniveau
 • Skræddersyede forløb For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

 • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
 • Find os Adresser og kontaktoplysninger - du finder det hele her.
 • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
 • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

UC SYD fejrer nye akademi- og diplomuddannede

Lidt over hundrede socialrådgivere, ledere, pædagoger og sundhedspersonale modtog i mandags eksamensbeviset på at have færdiggjort deres akademi- eller diplomuddannelse

Publiceret:

Mandag dimitterede 108 akademi- og diplomstuderende fra det sociale område, sundhed, ledelse, pædagogik og erhvervspædagogik hos UC SYD Videreuddannelse. UC SYD’s Forskningschef Keld Thorgård takkede i sin festtale dimittenderne for at bidrage til udvikling af velfærdsprofessionerne.

Lidt over hundrede socialrådgivere, ledere, pædagoger og sundhedspersonale modtog i mandags eksamensbeviset på at have færdiggjort deres akademi- eller diplomuddannelse.  Videreuddannelseschef Jens Juulsgaard Larsen bød dimittenderne og deres familie velkommen:

- I er forandret, siden I startede jeres uddannelse. I har fået ny viden, nye perspektiver og nye muligheder. I dag markerer vi afslutningen på jeres uddannelse samtidig med, at I starter et nyt kapitel med jeres eksamensbevis i hånden.

Tak for berigelsen

Herefter holdte Forskningschef Keld Thorgård fra UC SYD tale til dimittenderne. Han takkede dimittenderne for deres store indsats med at videreuddanne sig - en indsats, der beriger på mange områder.

Videreuddannelseschef Jens Juulsgaard Larsen bød velkommen, og forskningschef Keld thorgård holdt dimissionstale

- Når I videreuddanner jer, stiller I store krav til jer selv og jeres omgivelser – det er et pres med hårdt slid. Men det er indsatsen værd. I får nye viden, kan se nye vinkler, gennemskuer nye sammenhænge, åbner nye døre og får en ny forståelse. Hos jer selv. Men også hos jeres arbejdsplads, som har brug for den nyeste viden til at tænke nyt, udvikle praksis og imødekomme nye krav fra kunder, patienter og politikere. Samtidig beriger I UC SYD med jeres store praksiserfaring. Det giver os nye perspektiver og viden ind i undervisningen. Så tillykke til jer dimittender, til jeres arbejdspladser og til UC SYD.

Teorien bliver brugt i praksis

Efter talen overrakte lederne af de forskellige videreuddannelsesområder eksamensbeviser til alle fremmødte dimittender under klapsalver og jubel fra familien.

Søren Sønderby Willadsen dimitterede med en fleksibel diplom med vægt på beskæftigelse. Han er ansat i Jobafklaring i Jobcenteret ved Esbjerg Kommune, og han glædede sig over at være nået i mål.

Dimittend Søren Sønderby Willadsen til dimission hos UC SYD Videreuddannelse

 - det har været hårdt, men lærerigt, fordi jeg har kunne bruge af teorien i mit arbejde i praksis, og mit afsluttende projekt kommer jeg også til at bruge på min arbejdsplads, fortæller Søren Sønderby Willadsen.

Da den officielle del af dimissionen var afsluttet, havde dimittenderne mulighed for at nyde det velfortjente eksamensbevis med lækker tapas og et glas vin.

Fakta om dimissionen

108 fik eksamensbevis for en akademi- eller diplomuddannelse ved UC SYD. Ikke alle deltog i dimissionen.
Pædagogisk diplom                            15
Erhvervspædagogik                            13
Sundhedsfaglig diplom                        5
Diplom i ledelse                                   37
Fleksibel afgang, akademi                 27
Akademi i Beskæftigelse                      1
Diplom i beskæftigelse                         1
Uddannelses og erhvervsvejleder.      9

Fakta om UC SYD Videreuddannelse

UC SYD Videreuddannelse har ca. 5000 studerende på alle niveauer fra master-, diplom- og akademiuddannelser til enkeltstående fagmoduler, kurser, konferencer og temadage indenfor områderne

 • ledelse
 • socialområdet
 • sundhed og psykiatri
 • undervisning og pædagogik
 • vejledning og beskæftigelse
 • ungdoms-, voksen og erhvervspædagogik